Προχωρά στην ανανέωσή της η Δόξα Παραλίας!

Φωτογραφία: Χρυσάνθη Μπαρμπέρη

Η σεζόν κύλησε πολύ καλά για την ομάδα της Δόξας Παραλίας.

Ο Δόξα είχε σε γενικές γραμμές ικανοποιητική παρουσία στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας για ακόμα μια χρονιά και άπαντες είναι ευχαριστημένοι από τα όσα επιτεύχθηκαν φέτος από το συγκρότημα του Χρήστου Τσίκα που θα συνεχίσει στο «τιμόνι» του συλλόγου.

Μετά από ένα διάστημα ηρεμίας έχει ξεκινήσει σιγά-σιγά ο σχεδιασμός για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Την Δευτέρα 27 Ιουνίου έχουν προγραμματιστεί εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και την εκλογή του νέου προέδρου. Φαβορί για την προεδρία είναι ο Δημήτρης Πολίτης, πατέρας του παλιού ποδοσφαιριστή της ομάδας, Χρήστου. Συνεργασία θα υπάρχει με τον Άρη Πατρών και την Αναγέννηση Πατρών, αλλά το συγκεκριμένο πρότζεκτ θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες με περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Δόξα προχωράει σε ανανέωση του ρόστερ, αποκτώντας νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα ανακοινώσει το προσεχές διάστημα. Στο σύλλογο θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά οι Στάμος – Βέρρας, ενώ σε καλό δρόμο είναι η περίπτωση του Ηλία Πυρρή. Μετά από χρόνια στη Δόξα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν ο Φίλιππος Λαζανάς ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Εθνικού Πατρών και του Αχαιού Σαραβαλίου.