Πρωινή προπόνηση και αναχώρηση για Τρίκαλα

Με το μυαλό στο ματς της Τετάρτης (15:30) με τα Τρίκαλα, συνεχίζεται η προετοιμασία της Παναχαϊκής σήμερα το πρωί. Στην πρεμιέρα του β’ γύρου, οι «κοκκινόμαυροι» θα ταξιδέψουν στα Τρίκαλα, με μοναδικό στόχο να πετύχουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, που θα τους εδραιώσει αφενός στην πρώτη εξάδα και αφετέρου στις πρώτες θέσεις της Super League 2.

Με όπλο τη σούπερ ψυχολογία, η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου κρατάει χαμηλούς τόνους και ετοιμάζεται για το παιχνίδι της Τετάρτης. H Παναχαϊκή θέλει να ξεκινήσει το δεύτερο γύρο έτσι όπως έκλεισε τον πρώτο, σ’ ένα παιχνίδι που χρειάζεται αρκετή προσοχή.

Ο Νίκος Κουσκουνάς θα είναι απών και από το ματς στα Τρίκαλα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ. Ο έμπειρος επιθετικός δεν έχει ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρεί και θα είναι εκτός αποστολής που θα ανακοινωθεί μετά την πρωινή προπόνηση. Μάλιστα είναι αμφίβολος ακόμα και για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου και η συμμετοχή του σε αυτό το παιχνίδι θα κριθεί την Παρασκευή. Θυμίζουμε απών θα είναι και ο Γιώργος Μουστακόπουλος που θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του.