Πρωτάθλημα γιοκ, οι πιθανοί αντίπαλοι του Πάτραι

Η αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων παρέμενε “κρυφό μυστικό” για τον περισσότερο κόσμο μετά την αναστάτωση που έχει προκληθεί με το Μητρώο Αθλητικών Συλλόγων και σήμερα ήρθε απλά η επιβεβαίωση.

Το πεδίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ κοντεύει να φύγει και ο Σεπτέμβριος, παραμένει ρευστό! Σε μία τέτοια συνθήκη, όπου οι εκκρεμότητες λύνονται μεν, με αργό ρυθμό δε, οι όποιες εκτιμήσεις που σχετίζονται με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα φάνταζαν παράτολμες.

Παρότι, δεν φαίνεται αγωνιστική δράση στον ορίζοντα τα σενάρια έχουν ξεκινήσει σχετικά με τους ομίλους της Γ΄ Εθνικής και σύμφωνα με δημοσιεύματα οι όμιλοι θα είναι 6 και όχι 4, με 12 ομάδες ο καθένας, λόγω της καθυστέρησης έναρξης του πρωταθλήματος και προκειμένου να μην επιβαρυνθούν τα σωματεία με εμβόλιμες αγωνιστικές, αλλά και το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί εντός των χρονικών πλαισίων.

Από τις 12 ομάδες θα υποβιβάζονται οι τέσσερις και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις αρχές Νοεμβρίου. Αναφορικά με τον όμιλο όπου θα συμμετέχει ο ΑΠΣ Πάτραι. Ο πιθανός όμιλος είναι ο εξής:

Ηλεία: Πανηλειακός, Αίας Γαστούνης

Αχαΐα: Πάτραι

Μεσσηνία: Διαβολίτσι

Λακωνία: Πανγυθεατικός

Αργολίδα: Ερμιονίδα, Φοίνικας Ν. Επιδαύρου, Παναργειακός

Αιτωλοακαρνανία: Ναυπακτιακός Αστέρας, Παναγρινιακός

Ζάκυνθος: ΑΠΣ Ζάκυνθος

Δυτική Αττική: Πανελευσινιακός.