Πρωτάθλημα Παλαίμαχων: Δεύτερη θέση η ομάδα της Πάτρας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας τα πλέι οφ του Παμπελοποννησιακού πρωταθλήματος Παλαίμαχων, που διεξήχθησαν στο γήπεδο των Ροϊτίκων, με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων (Πάτρα, Ανδραβίδα, Σπάρτη, Ίσθμια).

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Δάφνη Ανδραβίδας, τη δεύτερη η Πάτρα, την τρίτη η Σπάρτη και την τέταρτη αυτή των Ισθμίων. Το δεύτερο Παμπελοποννησιακό πρωτάθλημα Παλαίμαχων αναμένεται θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Νικηφόρα ξεκίνησε η Πάτρα το πρώτο παιχνίδι, καθώς επικράτησε 3-0 της Σπάρτης με τρία γκολ του Λάμπη Σαββόπουλο.

«Αγγλικό» σκορ (4-3), στον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ, καθώς η Δάφνη Ανδραβίδας επιβλήθηκε 4-3 του Ισθμιακού. Από δύο γκολ για τη νικήτρια ομάδα σημείωσαν οι Γεωργιόπουλος και Γούρμος.

Στον ημιτελικό ανάμεσα στον Ισθμιακό και τη Σπάρτη, δεν υπήρξε νικητής, καθώς ο κανονικός αγώνας τελείωσε ισόπαλος 1-1, οι δύο ομάδες «έλυσαν τις διαφορές» τους στην διαδικασία των πέναλτι, με τη Σπάρτη να νικά με 5-4.

Στον τελικό του των πλέι οφ του Παμπελοποννησιακού πρωταθλήματος Παλαιμάχων, η Δάφνη Ανδραβίδας βρήκε μπροστά της την Πάτρα της οποίας και επιβλήθηκε με 3-1. Δύο τέρματα για τη νικήτρια ομάδα πέτυχε ο Γεωργιόπουλος και ένα Τίγκας, ενώ το γκολ των Πατρινών σημείωσε ο Σαββόπουλος.