Πρωταγωνιστικές βλέψεις τη νέα σεζόν ο Ατρόμητος Πατρών

Για τον Ατρόμητο Πατρών ήταν μία σεζόν δύσκολη, καθώς βρέθηκε την τελευταία πραγματικά στιγμή να ανανεώνει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία του ερασιτεχνικού της Αχαΐας.

Οι «πορτοκαλί» πραγματικά έκαναν «κούρσα» την τελευταία εβδομάδα, προετοιμάστηκαν σωστά για το ματς με τον Ίκαρο Λακκόπετρας (3-1) παρά τα όσα ακούγονταν εκείνο το διάστημα, κατάφεραν να διαψεύσουν πολλές «γλώσσες».

Στα Ζαρουχλέικα δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν την ομάδα στα χαμηλά, ωστόσο η ομάδα έπρεπε να βρει τον δρόμο της ξεκινώντας από την αρχή με νέα παιδιά από τα γεννοφάσκια της. Το πως θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν είναι κάτι το οποίο περιμένει πολύς κόσμος να δει με αγωνία και από την στιγμή που πλέον υπάρχει αρκετός χρόνος για σωστό σχεδιασμό όλα είναι πιθανά και ανοικτά για να δούμε έναν πιο δυνατό Ατρόμητο Πατρών.

Οι πληροφορίες του patragoal.gr αναφέρουν πως στο πλευρό του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Νεκτάριου Σκόνδρα θα συμμετέχει ακόμα ένας δυνατός επιχειρηματίας της πόλης. Yπάρχει ήδη μια δυνατή βάση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και με κάποιες προσθήκες πρωτοκλασάτων ο Ατρόμητος Πατρών την επόμενη ημέρα θα είναι και πάλι πρωταγωνιστής.

Η ανακοίνωση των “πορτοκαλί” για τον απολογισμό και τη Γενική Συνέλευση που ακολουθεί:

«Η ομάδα μας την τελευταία αγωνιστική έκανε το αυτονόητο και ο Δεύτερος ιστορικότερος σύλλογος της πόλης μας που σε λίγα χρόνια κλείνει τα 100 χρόνια του παρέμεινε στην Α’ κατηγορία του νομού μας!

Συγχαρητήρια στον προπονητή μας Βασίλη Φίλιππα αλλά και στους ποδοσφαιριστές μας όπου το 80% προέρχεται από τα σπλάχνα μας!

Όσον αφορά τον απολογισμό θα γίνει στην γενική συνέλευση όπου σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου μας Ανθείας και Κριεζή (1) όπου ευελπιστούμε να υπάρχει μεγάλη προσέλευση».