Πρωταθλητές και αντίπαλοι σήμερα οι Αχαιοί Ψαθογιαννάκης – Μαραγκός

Για την 1η αγωνιστική του ειδικού πρωταθλήματος των πρωταθλητών των Ενώσεων για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία τα Μετέωρα θα υποδεχθούν στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” τον Αστέρα Σταυρού.

Ο Αστέρας Σταυρού είναι ο φετινός πρωταθλητής της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Εξασφάλισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος την τελευταία αγωνιστική κατά την οποία νίκησε εκτός έδρας τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου με 5-0. Προπονητής στον Αστέρα Σταυρού είναι ο Πέτρος Καραΐσκος, ενώ είχε και τον πρώτο σκόρερ της ΕΠΣ Φθιώτιδας τον Κώστα Νικολόπουλο ο οποίος σημείωσε 25 τέρματα.

Στην ομάδα της Φθιώτιδας αγωνίζεται ο Αιγιώτης ποδοσφαιριστής, Κωνσταντίνος Μαραγκός με θητεία σε Θύελλα Αιγίου, Παναιγιάλειο και Α.Ε. Καλαβρύτων. Η ομάδα των Μετεώρων μετράει 94 χρόνια ζωής, ιδρύθηκε το 1929. Η έδρα της ομάδας είναι το Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος».

H ομάδα του Νίκου Αγγελάκη (προπονητής), έχει 6 συμμετοχές στη Γ΄Εθνική όπου αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα. Πιο συγκεκριμένα, από τη σεζόν 2018 έως το 2021 η ομάδα των Μετεώρων συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Το αστέρι της ομάδας… είναι ο μεγάλος αδερφός του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πειραιώς, Κώστα Φορτούνη, ο Θοδωρής Φορτούνης.

Ο Πατρινός ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ψαθογιαννάκης με θητεία σε Α.Ε. Πάτρα 2005 και Νέους Παναχαϊκής, μοιράζοντας βέβαια τη χρονιά σε Μικρό Κεφαλόβρυσο και Μετέωρα πέτυχε 15 τέρματα και ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους πρωταθλητές ΕΠΣ Τρικάλων, που θέλουν αν επιστρέψουν τάχιστα στη Γ’ Εθνική.