Πρωταθλητής Βοσνίας ο Π. Μωραΐτης (vid)

Το πρωτάθλημα Βοσνίας πανηγύρισε σήμερα ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, Παναγιώτης Μωραΐτης. Ο Έλληνας επιθετικός κατέκτησε τον τίτλο ως παίκτης της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια μόλις για 2η φορά στην ιστορία της.

Η ομάδα της Μπάνια Λούκα επικράτησε με 2-0 της Τούζλα Σίτι με τον Μωραΐτη να σκοράρει το δεύτερο γκολ στην προτελευταία αγωνιστική και διατήρησε την απόσταση των πέντε πόντων από τη Σαράγεβο.

Ο 24χρονος επιθετικός μετράει 10 συμμετοχές και 2 γκολ από τον Μάρτιο για τους πρωταθλητές Βοσνίας, έχοντας αποκτηθεί ως ελεύθερος μεσούσης της σεζόν από την Μπουντούτσνοστ. Η τελευταία μάλιστα, κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Μαυροβούνιο, με συνέπεια ο Έλληνας ποδοσφαιριστής να έχει δύο τίτλους σε μία σεζόν.

Η ομάδα στην οποία επίσης αγωνίζεται ο αδελφός του Όγκνιεν Βράνιες, Στόγιαν, κατέκτησε το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας της, το πρώτο ήταν πριν από δέκα χρόνια. Μάλιστα την προσεχή Τετάρτη ο Μωραΐτης θα διεκδικήσει και το Κύπελλο Βοσνίας κόντρα στην ισχυρή Σεράγεβο. Το χειμώνα είχε προταθεί, αλλά δυστυχώς για την Παναχαϊκή, λόγω του περιορισμού δεν μπορούσε να αποκτηθεί.

Δείτε το εξαιρετικό τελείωμα του πρώην επιθετικού της Παναχαϊκής: