Πρόβλημα στον Απόλλωνα με Σιλά, ανακοίνωσε χορηγό

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Απόλλωνα έκανε γνωστό ότι υπάρχει πρόβλημα με τον Ιμπραημ Σιλά ο οποίος είναι τραυματίες και είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής με την Καρδίτσα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ, αναφέρει: « Η ΚΑΕ Απόλλων Carna εκφράζει την ικανοποίηση της για την ανανέωση της συνεργασίας της με την Πατρινή βιομηχανία αλατιού, Χιών.

Το όνομα ΧΙΩΝ προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη “χιών” που μεταφράζεται στην νέα ελληνική “χιόνι” και συμβολίζει τη λευκότητα και την καθαρότητα που χαρακτηρίζει το προϊόν.

Η βιομηχανία ΧΙΩΝ διατηρώντας μια παράδοση από το 1935 στην προσφορά φυσικού θαλασσινού αλατιού, έχει αναπτύξει όσον αφορά το μηχανικό καθαρισμό, μια τεχνολογία πρωτοποριακή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με τη μέθοδο αυτή διατηρείται αναλλοίωτη η σύνθεση και η μορφή των κρυσταλλικών κόκκων με όλα τα απαραίτητα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία του θαλασσινού αλατιού.

ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Ο ΣΙΛΑ

Από εκεί και πέρα, η ομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει του Κυριακάτικου (17.00) εκτός έδρας αγώνα με την Καρδίτσα.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Νίκος Βετούλας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του εκτός από τον Ιμπραημ Σιλά ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η παρουσία του παίκτη μας στον αγώνα της Κυριακής θα κριθεί την τελευταία στιγμή”.