Πρόκριση ή… καταστροφή στη Γαλατά

Μάθετε τα πάντα για τις προσφορες εταιριων στοιχηματος

Μετά τα όσα έγιναν στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Πέμπτη είναι η ημέρα του Γιουρόπα Λιγκ, παραδοσιακά, ενώ από φέτος θα είναι και του Κόνφερενς, μιας ενδιαφέρουσας λίγκας που προσέθεσε στο καλεντάρι της η ΟΥΕΦΑ.

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει απόψε την προσπάθειά του να περάσει στα πλέι-οφ του Κόνφερενς, όμως εμείς θα ασχοληθούμε με ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι που θα γίνει στη Σκωτία, εκεί όπου η Γαλατασαράι παίζει τα «ρέστα» της κόντρα στη Σεντ Τζόνστον.

Σεντ Τζόνστον: Έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο Σκωτίας πέρσι, η Σεντ Τζόνστον πήρα παράλληλα και το εισιτήριο για το φετινό Γιουρόπα Λιγκ, μια πολύ σημαντική διάκριση, για μια ομάδα που δε θεωρείται από τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας, παρότι την τελευταία δεκαετία τερματίζει σε καλές θέσεις. Στόχος της για φέτος είναι η θέση πίσω από Ρέιντζερς και Σέλτικ στο πρωτάθλημα, όμως όπως πήγε και η πρεμιέρα της στην Ευρώπη, θα κυνηγήσει και τους ομίλους του Γιουρόπα. Το 1-1 στην Τουρκία έδειξε πως έχει δυνατότητες, όμως θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα σε μια πολύ έμπειρη ομάδα στη ρεβάνς.

Γαλατασαράι: Μετά τα (πολύ) δύσκολα που πέρασε κόντρα στην Αϊντχόφεν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Γαλατά το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να προσπαθήσει να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα, καθώς σε αντίθεση περίπτωση θα έχει μεγάλες οικονομικές απώλειες, με το ακριβό της ρόστερ να κινδυνεύει. Ήδη πολλοί από τους πρωτοκλασάτους παίκτες της ψάχνουν ομάδα (Φαλκάο, Φεγκούλι, Ντιαγκνέ, Μπάμπελ κ.α.), όμως υπάρχει πολύ βάθος για τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος θα παρατάξει με επιθετικές βλέψεις το σχήμα του στη Σκωτία, μετά και το 1-1 της Πόλης, εκεί που η ομάδα του έπαιξε με παίκτη λιγότερο για αρκετή ώρα. Το εκτός έδρας γκολ της αντιπάλου της δεν μετράει πλέον, οπότε μια απλή νίκη αρκεί για τους Τούρκους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η αρχή της σεζόν δεν είναι καθόλου καλή για τους Τούρκους, οι οποίοι θα χάσουν πολλά εκατομμύρια αν δεν παίξουν τουλάχιστον στους ομίλους του Γιουρόπα. Υπάρχει διαφορά κλάσης με τους Σκωτσέζους, θεωρούμε πως αυτή τη φορά η Γαλατά θα παίξει όπως πρέπει. Πάμε στο διπλό του 1.95 από τη Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)