Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Πρόκριση για τον Ολυμπιακό Πατρών

Φωτογραφία αρχείου

Το εισιτήριο της πρόκρισης για τον 2ο γύρο του θεσμού κατάφερε να πάρει ο Ολυμπιακός Πατρών, καθώς επικράτησε ενάντια της Νεάπολη Πατρών με σκορ 2-0.

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού η Νεάπολη μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 11ο απείλησε πρώτη όταν ο Μπαρογιάννης έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, αλλά το σουτ του Κουτσοκώστα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Με την συμπλήρωση του 20λέπτου ο Ζαχαράτος απείλησε από τα δεξιά με σέντρα-σουτ με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Πατρών να αγγίζει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα και να την στέλνει στο δοκάρι. Στο 25′ ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να απειλήσει με τον Φούντζουλα που βγήκε τετ α τετ αλλά νικήθηκε από τον αντίπαλο πορτιέρο.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως ο Χαβάνης με πολύ ωραία κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας,βρήκε τον Φούντζουλα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η Νεάπολη όπως ήταν λογικό ανέβασε λίγο τον ρυθμό της και πίεσε τον Ολυμπιακό αλλά χωρίς να είναι ουσιαστική και να απειλήσει με κάποια τελική φάση.

Ο ιστορικός Ολυμπιακός κατάφερε στο 81′ με σουτ του Μακρυποδη μέσα από την περιοχή να διαμορφώσει το 0-2 και να πανηγυρίσει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνών.

Συνθέσεις:

ΝΕΑΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ: Μπαρλάς, Διαμαντόπουλος (9′ λ.τ. Λεχουρίτης), Σπυρόπουλος, Μαστρογιαννόπουλος, Δριμάλας (46′ Βλάχος), Πανέτας-Φελούρης, Μπαρογιάννης (68′ Γεροντίνης), Κατσιβέλης, Κουτσοκώστας (68′ Φραντζής), Ζαχαράτος
(61’Γεωργιόπουλος), Κανελλόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Μιχ.Μπερτσουκλής, Ν.Μπερτσουκλής, Κωνσταντόπουλος (75′ Αντωνόπουλος), Σταθόπουλος, Χαρίτος (65′ Τσακριλής), Παναγόπουλος, Γαλανός (75′ Πουρνατζής), Δημόπουλος, Φούντζουλας, Χαβάνης (75′ Μακρυπόδης), Νότης (65′ Καρράς).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς