Πρόκριση και μία επιστροφή για την Α.Ε. Σταροχωρίου

«Εκεί που ανήκει» επέστρεψε ο Φώτης Κατσαίτης. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της Περιβόλας και επιστρέφει στην Α.Ε. Σταροχωρίου, τονίζοντας: “Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια στο απαιτητικό αυτό πρωτάθλημα και προσωπική υγεία στον καθένα από τους πρώην συμπαίκτες μου, τον κ. Κώστα Κυριτόπουλο και τη διοίκηση».

Οι «πράσινοι» χθες, πήραν την νίκη με 3-2 κόντρα στα Καμίνια εκτός έδρας και παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Για την ομάδα του Θόδωρου Τσιάμη σκόραραν οι Παντελής (7΄), Σ. Κατσαίτης (26΄) και Βιολιτζής (81΄) στο ματς που διεύθυνε ο Αλέξανδρος Φωκάς. Αντωνόπουλος και Κ. Πήττας είχαν φέρει το ματς (51΄-55΄) στο 2-2 για τους «κιτρινόμαυρους».

Συνθέσεις:

ΚΑΜΙΝΙΑ: Ντρίζη, Γ. Πήττας, Αναστασόπουλος (86′ Δημόπουλος), Κορύδας, Κ. Πήττας, Χριστόπουλος, Αγγελόπουλος (81’ Δ. Κανελλόπουλος), Κανελλόπουλος, Σωτηρόπουλος, Αντωνόπουλος, Χατζηπαπάς.

ΣΤΑΡΟΧΩΡΙ: Γιαννόπουλος, Τσάκας, Κονταλής, Χ. Καρμοκόλιας. Γ. Αντωνακόπουλος, Σ. Κατσαΐτης (55’ Χαλκιόπουλος), Φ. Κατσαΐτης (61’ Κουφός), Παντ. Καρμοκόλιας, Βιολιτζής, Μ. Αντωνακόπουλος.