Πρόκριση στην παράταση για το Ζαβλάνι

Διαιτητής: Μπακόπουλος (Κολοβούρης-Γιάραλης)

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι το Ζαβλάνι κέρδισε τη Νεάπολη Πατρών με σκορ 6-2 (2-2 κανονική διάρκεια) και να πανηγυρίσει την πρόκριση του για τον 2ο γύρο του κυπέλλου ερασιτεχνών.

Να αναφέρουμε ότι κομβικό σημείο της αναμέτρησης είναι ότι το Ζαβλάνι κατάφερε να ισοφαρίσει στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης και να οδηγήσει το ματς στην παράταση όπου εκεί στην συνέχεια εκμεταλλεύτηκε και το αριθμητικό του πλεονέκτημα αφού οι γηπεδούχοι δέχθηκαν τρεις κόκκινες κάρτες και έτσι ήρθε το τελικό 2-6.

Ενώ και για τους φιλοξενούμενους είχαμε μία αποβολή. Αρχικά στο 11′ το Ζαβλάνι άνοιξε το σκορ όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ ο Κούτουλας πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα,σκορ που δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος του 1ου ημιχρόνου.

Να αναφέρουμε πως στο 36′ είχαμε και μία αποβολή για κάθε ομάδα. Για την Νεάπολη αποβλήθηκε ο Γεροντίνης καθώς σύμφωνα με το Φ.Α. έφτυσε αντίπαλο του, ενώ για τους «κόκκινους» αποβλήθηκε ο Κουτσαντώνης για εξύβριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νεάπολη κατάφερε να φέρει τούμπα το παιχνίδι και να προηγηθεί με 2-1 χάρις τα τέρματα του Ζαχαράτου με πέναλτι στο 71′ και του Κουτσοκώστα στο 81′. Στο 93′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντάτλας για λογαριασμό της Νεάπολης. Και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κατσαμπέκης ισοφάρισε σε 2-2 και οδήγησε το ματς στην παράταση.

 Με την έναρξη της παράτασης στο 92′ ο Κατσαμπέκης έγραψε το 2-3, ενώ στιγμές αργότερα αποβλήθηκε ο Μπάστας για την Νεάπολη Πατρών για ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

Στην συνέχεια ο Καπετανάκος με δύο προσωπικά του τέρματα στο 95′ και στο 109′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-5. Για να έρθει στο 112′ ο Λουκάς να διαμορφώσει το τελικό 2-6.

Συνθέσεις:

ΝΕΑΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ (Α. Ζαφειρόπουλος): Μπαρλάς, Ντάτλας, Μαστρογιαννόπουλος (93′ Ζήσης), Πλέγας, Λουκούμης (46’Λεχουρίτης), Πανέτας, Γεροντίνης, Ζαχαράτος (84’Καψής), Κουτσοκώστας (81’Φραντζής),Κατσιβέλης (60’Ριτσικάρης),Χαρμαντάς (46’Μπάστας).

ΖΑΒΛΑΝΙ (Κ.Φλωράτος): Κωνσταντινόπουλος, Λογοθέτης (73’Παναγόπουλος), Κουτσαντώνης, Σπανός (23’Καπετανάκος), Τσαγκρώνης, Κατσαμπέκης (97’Μανδρέκας), Καρπάνος (61’Λουκάς), Ζησιμόπουλος (73’Γιασιράνης),Κούτουλας, Παναγόπουλος (61’Μπαρλής), Ζησιμόπουλος.