Πρόκριση ως “τυπικά φιλοξενούμενος” για τον Παναιγιάλειο

Φοίνικας Ζήριας-Παναιγιάλειος 1-4 (35′ Μπάσα / 6′ Σταθακόπουλος, 58′ Παπασπηλιόπουλος, 79′ 82′ Γκάτσης)

Διαιτητής : Μέρμηγκας (Θεοφανόπουλος-Βαρνακιώτης)

Εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών είχε ο Παναιγιάλειος, ο οποίος επιβλήθηκε ως «τυπικά φιλοξενούμενος» στο γήπεδο Αιγίου του Φοίνικα Ζήριας με 4-1.

Οι «μελανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 6’ λεπτό με τον Σταθακόπουλο, με την ομάδα του Φοίνικα να ισοφαρίζει στο 35’ λεπτό με τον Μπάσα, αποτέλεσμα που έκλεισε και το ημίχρονο

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58’ λεπτό, ο Παπασπηλιόπουλος έβαλε και πάλι τον Παναιγιάλειο μπροστά στο σκορ, ενώ δύο ακόμα τέρματα του Βαγγέλη Γκάτση στο 79’ και 82’ λεπτό, διαμόρφωσαν το τελικό 1-4 που έδωσε την πρόκριση στους «μελανόλευκους».

ΦΟΙΝΙΚΑΣ/ΖΗΡΙΑΣ (Μ. Καρατζάς): Τσάκωνας, Μούκας, Ντολάνι, Νγκέλα, Τριανταφύλλου, Ασημακόπουλος, Παρτάλης (80’ Μιχαλόπουλος), Ψυχογιάννης,  Μάλλιος (46’ Διγγελόπουλος), Μπάσα (46’ Λαλιώτης), Τέρπος (75’ Φιλιππάτος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Α. Σπυρόπουλος-Μ. Λελούδας): Κοντογεώργος, Μπελεζάκης, Καφεντζής, Μήτση, Παπασπηλιόπουλος, Αποστολής (46’ Χριστόπουλος), Οικονόμου, Κουραχάνης (70’ Μπούνας), Μπίτρας (57’ Γκάτσης), Σταθακόπουλος, Σκούτας (61’ Πλατυκώστας).