Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Πρόσκληση σε εκλογική Γ.Σ. από τον Απόλλων Εγλυκάδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Α.Π.Σ. Απόλλων Εγλυκάδος, αποφάσισε τη σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα διεξαχθεί στην Πάτρα, Ρήγα Φεραίου 151, 1ος όροφος (είσοδος από Ρήγα Φεραίου) την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 17:30.

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Α.Π.Σ. Απόλλων Εγλυκάδος, κατά τη συνεδρίασή του την 5 Ιουνίου 2021, βάσει των σχετικών άρθρων του καταστατικού του και του νέου Αθλητικού Νόμου, αποφάσισε τη σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα διεξαχθεί στην Πάτρα, Ρήγα Φεραίου 151, 1ος όροφος (είσοδος από Ρήγα Φεραίου) την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 17:30.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ιδία μέρα Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 18:30, ανεξαρτήτως του αριθμού των συμμετεχόντων αντιπροσώπων στον ίδιο χώρο.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των καταστατικών οργάνων του Συλλόγου θα διαρκέσει από τις 19:30 μ.μ. έως τις 21:00 μ.μ.

Θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης και Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια εκλογών.

2. Αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου, μελών Διοικητικού Συμβουλίου, μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Τα μέλη του Συλλόγου πρέπει να στείλουν αίτηση υποψηφιότητας το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 στο e-mail: statheo67@gmail.com ή στο κινητό 6932521301 αν θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για τις αρχαιρεσίες στις προγραμματισμένες εκλογές.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ                             ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΕΤΑΣ