Πρώην παίκτης του Παναιγιαλείου, υπέγραψε στο Ντουμπάι

Τον θυμάστε τον Ρωσοπορτογάλο, Σεργκέι Κούντικ που πέρασε πριν δύο χρόνια από τον Παναιγιάλειο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής; Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από την Laval United ομάδα που αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Κούντικ αγωνίζεται εξίσου καλά στα πλάγια της επίθεσης όσο και πίσω από τον φορ. Ο νεαρός (γεν. 10/7/1995) γεννήθηκε στο Νοβοσιμπίρσκ (Ρωσία), αλλά ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2006 στην ομάδα Νέων της Πόρτο (U13), καθώς σε ηλικία εννέα ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στην Πορτογαλία. Το 2010 πήγε στην Μποαβίστα, για να επιστρέψει στη Ρωσία το 2011 στην Σπάρτακ Μόσχας (Ομάδα Νέων), ενώ παράλληλα δοκιμάστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης και την βραζιλιάνικη Παλμέιρας.

Το καλοκαίρι του 2012 υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ρέιντζερς, ενώ την επόμενη χρονιά υπογράφει για τρία χρόνια στην πορτογαλική Μπράγκα, με την Νορεϊγκένσε να είναι ο τελευταίος του σταθμός στη Ιβηρική χερσόνησο. Πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε στην Λαβάλ Γιουνάιτεντ με την οποία φιλοδοξεί να κερδίσει την άνοδο.

Ο Σεργκέι Κούντικ μίλησε στο www.patragoal.gr και τον Αποστόλη Νικολόπουλο για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του στον Παναιγιάλειο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη μεγάλη ευκαιρία που μου δόθηκε για να έρθω στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Θέλω να μείνω εδώ για πολλά χρόνια. Ελπίζω να καταφέρουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία, αυτός είναι ο στόχος που έχουμε θέσει τη φετινή σεζόν. Στο Ντουμπάϊ δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχει κορονοϊός».

Και συμπλήρωσε για τον Παναιγιάλειο: «Όσον αφορά τον Παναιγιάλειο, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, όσο διάστημα ήμουν εκεί. Μου λείπουν μερικοί καλοί φίλοι που γνώρισα. Εύχομαι καλή τύχη και ότι καλύτερο στο σύλλογο».