Πρώτη απώλεια βαθμών για την Δόξα Παραλίας

Δόξα Παραλίας-Αστέρας Τσουκαλεϊκων 1-1 (69′ Μπινιέρης / 79′ Σολωμός)

Διαιτητής : Χρονάς (Παπαδιονυσίου-Παυλόπουλος)

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα γνώρισε η Δόξα Παραλίας, αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Αστέρα Τσουκαλεϊκων, μένοντας στο τελικό 1-1 το οποίο και την «γκρέμισε» από την κορυφή, στην οποία πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος ο Πανμοβριακός Ριόλου.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 8’ λεπτό με το καλό σουτ του Σταυριανόπουλου να διώχνει σωτήρια ο Χρυσοβιτσάνος, ενώ η απάντηση του Αστέρα ήταν τρία λεπτά μετά με το φάουλ του Σολωμού και την εντυπωσιακή απόκρουση του Χιωτέλη σε κόρνερ.

Στο 15’ λεπτό νέο καλό σουτ του Παπαγιαννόπουλου, μπλόκαρε και πάλι ο Χιωτέλης, ενώ στο 21’ λεπτό ο Τζώλλας με φοβερό σούτ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρο του νεαρού πορτιέρο της Δόξας Παραλίας.

Στο 55’ λεπτό το φάουλ του Ντεμάϊ πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων, για να φτάσουμε στο 69’ λεπτό όπου ο Μπινιέρης με όμορφο πλασέ κατάφερε αν ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ο Αστέρας όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και στο 79’ λεπτό με κεφαλιά του Σολωμού έφερε το παιχνίδι και πάλι στα ίσα, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα του κ. Χρονά.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Γερολυμάτος-Δ. Ξηνταρόπουλος): Χιωτέλης, Δημακόπουλος (80’ Δριβήλας), Καραπατάκης, Λαζανάς, Τσίτσαρης, Πυρρής, Σπυρόπουλος, Νικολόπουλος, Μπινιέρης (88’ Βγενόπουλος), Ντεμάι (90’ Ανδρικόπουλος), Σταυριανόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Σ. Αθανασόπουλος): Χρυσοβιτσάνος, Μητρόπουλος, Τσαλαμιδάς (70’ Παππάς), Κολαΐτης, Β. Τογαντζής, Καραχάλιος, Σολωμός, Τζώλλας (55’ Κοτσίνης), Παναγιωτόπουλος (90’ Παρασκευάς), Παπαγιαννόπουλος, Τζάφα (55’ Β. Ν. Τογαντζής).