Πρώτη και … καλύτερη!

Η Παναχαϊκή έκανε το 4χ4 στα νικώντας 3-0 (24΄Τσακμάκης, 71΄Κέρι, 74΄Αλεξόπουλος) τον Ηρακλή Λάρισας για την 6η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ και επέστρεψε δίκαια και πανηγυρικά μετά από έναν χρόνο απουσίας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 2.

Η oμάδας της Πάτρας άρχισε πολύ δυνατά στον αγώνα και είχε ευκαιρίες τόσο με το σουτ του Μπουρλάκη στο 2′ λεπτό, όσο και με τον Αλεξόπουλο στο 3′ λεπτό. Στο 8′ λεπτό, ο Ηρακλής Λάρισας είχε φάση με απευθείας φάουλ του Παπαγεωργίου. Στο 23′ λεπτό, ο τερματοφύλακας Χάμος είπε δύο φορές “όχι” στον Μπουρλάκη, οπού απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στο επόμενο λεπτό (24′ λεπτό), ο Τσακμάκης, μετά από σέντρα του Τεγούση από το δεύτερο συνεχόμενο κόρνερ, έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Ηρακλής Λάρισας είχε την πρώτη καλή στιγμή με το γυριστό του Ζαφειρίου στο 48′ λεπτό, ενώ οι Αχαίοι έκαναν ευκαιρίες στο 51′ λεπτό με την κεφαλιά του Μπουρλάκη, στο 58′ λεπτό με το τετ-α-τετ του Τεγούση και το τετ-α-τετ του Κέρι στο 65′ λεπτό. Στο 71′ λεπτό, ο Κέρι με σουτ του, έκανε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα (74′ λεπτό), ο Αλεξόπουλος με με καρφωτή κεφαλιά εξ επαφής νίκησε τον Χάμο από σέντρα του Στασινόπουλου από αριστερά, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 3-0.

Συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στεργίδης, Τσακμάκης, Στασινόπουλος (89′ Μικές), Σμίλτος, Κωνσταντακόπουλος (89′ Λούσκος), Κέρι, Καρακλάιτς (86′ Γούλας), Μπουρλάκης (56′ Χαντί), Τεγούσης (86′ Λιμάτσι), Αλεξόπουλος.

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης – Τριανταφυλλόπουλος): Χάμος, Παπαγεωργίου (76′ Λώττας), Δοδοντσάκης, Γκαλίτσιος (71′ Χρηστίδης), Καμπέρης, Αγρόδημος, Μπάμης (71′ Κούλπας), Ζαφειρίου (76′ Μπαλαμιώτης), Γκίκα, Αλεξίου (58′ Κακαβίτσης), Παπαδόπουλος.