Πρώτη με όνειρα για το ταξίδι της επιστροφής στα «σαλόνια»

“Πρώτη” για την Παναχαϊκή, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, καθώς λόγω Covid-19 θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών χωρίς την παρουσία φιλάθλων και εκπροσώπων του τύπου.

Το απόγευμα της Δευτέρας στην Αγυιά έχει δοθεί το πρώτο ραντεβού των “κοκκινόμαυρων”, το οποίο σηματοδοτεί και την εκκίνηση της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί με νέα πρόσωπα, τα οποία έχουν ενταχθεί στο τεχνικό τιμ όπως και στο ρόστερ της ομάδας. Στην πρεμιέρα αναμένεται θα δώσουν το παρών τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Αργυρόπουλος, Κολοβούρης, Μπάτροβιτς, Μένκα, Φαζός, Πάνος, Μπελεζάκης, Αγκαράϊ, Σκεπετάρης), ενώ θα συμμετέχει και ο Αλκιβιάδης Μαρκοπουλιώτης ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την πατρινή ομάδα.

Η Παναχαϊκή μπαίνει στη νέα σεζόν ανανεωμένη σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις αλλαγές στο ρόστερ και οι άνθρωποί της «τρέχουν» το μεταγραφικό σχεδιασμό. Όπως έχει αναφέρει το patragoal.gr εδώ και ημέρες οι ιθύνοντες του συλλόγου, κινούνται για την απόκτηση ξένου ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά και οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Παράλληλα, όπως όλα δείχνουν το πρώτο φιλικό της Παναχαϊκής είναι προγραμματισμένο για τις 19 Αυγούστου με τη Θύελλα Πατρών και στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για το Πήλιο.