Πρώτη νίκη με «τεσσάρα» για τον Απόλλων Εγλυκάδας

Διαιτητής: Σαφαρίκας

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας πανηγύρισε ο Απόλλων Εγλυκάδας που επικράτησε κόντρα στην Άβυθο 2017 με 4-2.

Η ομάδα της Αιγιαλείας ευτύχησε να ανοίξει πρώτη το σκορ με σκόρερ τον Ευθυμίου στο 25′. Η αντίδραση της Εγλυκάδας ήταν άμεση και στο 28′ ο Ασλανίδης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 44′ ο Γιάχο έκανε την ολική ανατροπή και το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Άρη Πλέγα μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα στο 46′ ο Παντελής και στο 51′ ο Χριστόπουλος να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Το μόνο που κατάφερα η Άβυθος ήταν να μειώσει σε 4-2 στο 77′ με σκόρερ τον Μακρή.

Συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ (Α.Πλέγας): Χασανδρινός, Παντελής, Μπάρλος (46’Δημητρακόπουλος), Καραβότας, Γιαννόπουλος, Φωτακόπουλος, Μανιάτης (38’Κερπινιώτης), Γεωργαντόπουλος, Ασλανίδης (29’Χριστόπουλος),Γιάχο, Μαγνησαλής (61’Ανδριακόπουλος).

ΑΒΥΘΟΣ 2017 (Λ. Κατσαρέλιας): Παναγιωτόπουλος, Λελούδας (46’Παπαγεωργίου), Μπιρμπίλης, Μακρής, Αυλωνίτης (45’Πολυχρονόπουλος), Χρυσανθόπουλος (57’Παπαγεωργίου), Σωτηρόπουλος (68’Λαμπίρης), Μαυρομμάτης, Μούτσα, Τσέντζος (57’Γκοτσόπουλος), Ευθυμίου.