Πρώτη νίκη στα πλέι οφ για τον Πανμοβριακό

Αετός Πατρών-Πανμοβριακός 0-2 (42’ πεν. Α. Κάτσενος, 69’ Νιφορόπουλος)

Διαιτητής : Κωνσταντίνος Ταξιάρχης

Την πρώτη του νίκη στα play off σημείωσε ο Πανμοβριακός, ο οποίος πέρασε από το «Α. Κάνιστρας» κερδίζοντας με 2-0 τον Αετό Πατρών.

Οι γηπεδούχοι πάτησαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 4’ λεπτό με τον Παπαδιονυσίου, ο οποίος πήρε την πάσα του Πανόπουλου και εντελώς μόνος του σημάδεψε το δοκάρι του Μανουσιάδη.

Στο 18’ λεπτό το σούτ του Γραμματικόπουλου πέρασε άουτ, με τον Αετό Πατρών να έχει ένα πολύ καλό τέταρτο με χαμένες ευκαιρίες, κυρίως των Παπαδιονυσίου και Πανόπουλου, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Τελικά στο 42’ λεπτό ο Πανμοβριακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γραμματικόπουλου, με την Α. Κάτσενο να ευστοχεί από τα 11 βήματα για το 0-1.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 69’ λεπτό ο Νιφορόπουλος με ένα ωραίο τέρμα, χαρίζοντας τους πρώτους βαθμούς στην ομάδα του στην διαδικασία των play out.

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ASKOUNIS (Χ. Ράντος): Σιδέρης, Μαράτος (52’ Καπαπιπέρης), Η. Ασκούνης, Χαλκιόπουλος, Παπαλεξόπουλος (46’ Κλουκίνας), Καρακάσης (52’ Θεοφανόπουλος), Πανόπουλος, Παπαχρήστος, Θεοδώρου (70’ Αναγνώστου), Παπαδιονυσίου, Θεοφάνης

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Ν. Τσολόπουλος): Μανουσιάδης, Π. Κάτσενος, Μπακατσέλος, Διακάτος, Νιφορόπουλος (86’ Κατριμπούζας), Αθανασόπουλος, Λιάκος (14’ Α. Κάτσενος), Χρυσανθόπουλος, Γραμματικόπουλος (86’ Ε. Σπυρόπουλος), Οικονομόπουλος (86’ Α. Σπυρόπουλος), Κοκκίνης