Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Δόξα Παραλίας

Δόξα Παραλίας-Αστέρας Μιντιλογλίου 2-0 (30′ Στάμος, 85′ πεν. Στειακάκης)

Αποβολή : 92′ Πέτρου (Δόξα Παραλίας)

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Δόξα Παραλίας, η οποία επιβλήθηκε στο γήπεδο των Ροιτίκων του Αστέρα Μιντιλογλίου με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, αφού στο 10’ λεπτό ο Κωστόπουλος από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σμιγάδη.

Η Δόξα Παραλίας απάντησε τρία λεπτά μετά με το σούτ του Τσιβγενίδη να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Τζούρα, με τον Στάμο στο 30’ λεπτό να κλέβει την μπάλα μέσα στην περιοχή του Αστέρα και με σούτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 50’ λεπτό το καλό σουτ του Μπαλασόπουλου μπλόκαρε ο Σμιγάδης, ενώ στο 70’ λεπτό ακυρώθηκε ορθώς τέρμα του Παλούμπη ως οφσάιντ.

Στο 85’ λεπτό οι γηπεδούχοι καθάρισαν το παιχνίδι, με τον Στειακάκη να κερδίζει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 2-0.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Πέτρου για τους γηπεδούχους της Δόξας.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων

Δόξα Παραλίας (Τσίκας): Σμιγάδης, Πέτρου, Τσιβγενίδης, Πυρρής, Δημακόπουλος, Παλούμπης, Αγγελούσης, Στάμος, Στειακάκης, Θεοτόκης, Ραμόπουλος

Αστέρας Μιντιλογλίου (Αθανασόπουλος): Τζούρας, Κωστόπουλος, Π. Πλέγας, Καραπίτσος, Φ. Πλέγας, Αγκαράι, Ανδρεόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Μ.Πλέγας, Μπαλασόπουλος, Φωτόπουλος