Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Ίκαρο Πετρωτού

Σε ένα σκληροτράχηλο παιχνίδι στον χώρο της μεσαίας γραμμής και υπό την έντονη βροχόπτωση (2ο ημίχρονο) ο Ίκαρος Πετρωτού κατάφερε να επικρατήσει κόντρα στον ΑΟ Τριταίας με 1-0 και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β κατηγορίας.

Το παιχνίδι ποιοτικά ήταν πολύ “φτωχό” με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία ήρθε από πλευράς της ομάδας του κ. Φοή και συγκεκριμένα στο 39′ αλλά το σουτ του Αγγ. Χριστόπουλου απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Ίκαρου.

Ο Ίκαρος απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54′ με τον Κουτσαντώνη να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ στην αριστερή του γωνία το σουτ του Παπαδάτου. Δέκα λεπτά αργότερα το σουτ του Μασούρα εντός περιοχής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Για να έρθουμε στο 78′ όταν ο Χριστόπουλος ανέτρεψε εντός περιοχής τον Διαμαντόπουλο με τον κ.Πράνταλο να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσάμης και άνοιξε το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού το γήπεδο είχε πραγματικά μετατραπεί σε λίμνη με τις δύο ομάδες να προσπαθούν μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή για κάτι καλό.

Συνθέσεις :

Ίκαρος Πετρωτού (Σπύρος Βουκελάτος): Λιόλιος, Παπαδάτος, Καγιάφας, Μακρόπουλος, Δημόπουλος, Γιάννου, Ζαρνομήτρος, Τάχος (15′ λ.τ. Διαμαντόπουλος), Κόλλιας (52′ Ρόδης), Τσάμης, Σπανός (52′ Μπάδας).

Α.Ο. Τριταίας (Φ.Φοής) : Κουτσαντώνης, Γεωρ.Χριστόπουλος, Μπομής, Μπαλαλάς, Αναστασόπουλος, Δελδήμος (66′ Βέρρας-77′ Αδαμόπουλος), Αγγ.Χριστόπουλος, Κατριμπούζας, Μασούρας (66′ Ανδριακόπουλος), Στούπας, Μπαζάρογλου.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς