Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Αστέρα Λεοντίου

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Κατηγορίας πανηγύρισε ο Αστέρας Λεοντίου, καθώς επικράτησε του Ολυμπιακού Καμαρών με σκορ 2-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 12ο λεπτό όταν ο Παπανικολάου έκανε πολύ ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά και “έσπασε” την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ του Γαλαριώτη πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Οι “πράσινοι” στην πρώτη τους κλασσική ευκαιρία ευτύχησαν να προηγηθούν, στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης ο Π. Νικολόπουλος έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά και με ωραία κεφαλιά ο Μπάλλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 78′ ύστερα από προσπάθεια του Καρβέλα που έκανε το σουτ ο Μποσγανάς απέκρουσε ασταθής και ο Κατσιγιάννης άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 2-0.

Με αυτή την νίκη ο Αστέρας Λεοντίου έφτασε τους 4 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον πρωτοπόρο Ρωμανό. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός Καμαρών ηττήθηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα (2 ισοπαλίες) και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Παναχαϊκό.

Συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΕΟΝΤΙΟΥ (Χ. Ζησιμόπουλος-Τάσος Στέλλας): Παπαναγιώτου, Δ. Νικολόπουλος, Π. Νικολόπουλος, Τσακριλής, Παναγιωτακόπουλος (64′ Κωστόπουλος), Κατσούρης, Μαρτζάκλης (74΄ Γιούλης), Ασημακόπουλος, Καρβελάς (83΄Απ. Νικολόπουλος), Μπάλλας (74΄Κωστακόπουλος), Παναγιωτόπουλος (83΄Γ. Νικολόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΜΑΡΩΝ (Μάκης Παπανικολάου): Μποσγανάς, Ρ. Παπαθωμάς, Σαμαντάς, Κατσιγιάννης, Παπανικολάου, Λαγογιάννης, Β.Παπαθωμάς, Δίδαχος, Χαϊντάρας, Γαλαριώτης (63′ Πρίφτης), Σουτζόγλου.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς