Πρώτη προπόνηση για Κ-19 και Κ-17 της Παναχαϊκής (pics)

Η Κ-19 και η Κ-17 στην εκκίνηση. Η ομάδα Νέων της Παναχαϊκής ξεκίνησε πριν λίγο την προετοιμασία της ενόψει της νέας περιόδου όπου θα αγωνιστεί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν και οι προπονήσεις της Κ-17. Η πρώτη προπόνηση διεξάγεται αυτή την ώρα στο γήπεδο των Πετεινών, ένα γήπεδο που θα χρησιμοποιείται μαζί με το ενωσιακό των Προσφυγικών τόσο για τις προπονήσεις όσο και για τους αγώνες.

Προπονητής των ομάδων είναι ο Χάρης Ράντος κάτοχος διπλώματος UEFA A και πτυχιούχος ΣΕΦΑΑ, άμεσος συνεργάτης του ο Ανέστης Δελδήμος κάτοχος διπλώματος UEFA B, πτυχιούχος ΣΕΦΑΑ και πιστοποιημένος αναλυτής. Υπεύθυνος φυσικής κατάστασης θα είναι ο Μάκης Παρασκευόπουλος κάτοχος διπλώματος UEFA A, τελειόφοιτος σχολής προπονητών φυσικής κατάστασης UEFA/ΕΠΟ, τελειόφοιτος σχολής εκπαιδευτών ποδοσφαίρου UEFA/ΕΠΟ και πτυχιούχος ΣΕΦΑΑ.

Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Δημήτρης Κόμπλας κάτοχος διπλώματος UEFA A GOALKEEPER και UEFA B. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί και συνέντευξη τύπου όπου θα αναλυθούν όλες οι λεπτομέρειες αναφορικά με τη λειτουργία αυτών των ομάδων.

Σε όλα τα παιδιά δόθηκε ρουχισμός Playsports, ενώ ο Άγγελος Ροζής πριν τα πρώτα τρεξίματα μίλησε στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας για την προσπάθεια που ξεκίνησε και την ιστορικότητα της φανέλας που φοράνε.

Δείτε φωτογραφικό υλικό του patragoal.gr από την πρώτη προπόνηση (εδώ).