Πρώτη σπουδαία μεταγραφή για τον Α.Ο. Γαλήνης

Η διοίκηση του ΑΟ Γαλήνη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφική προσθήκη της ομάδας μπάσκετ για το «ταξίδι» στην Γ’ εθνική κατηγορία που ακούει στο όνομα του Σταύρου Κάλλη.

Πολύπειρος γκαρντ με πλούσια θητεία στις εθνικές κατηγορίες ήλθε στην Γαλήνη για να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στο στόχο της καλύτερης δυνατής πορείας.

Παίζει στις θέσεις «2» και «3» διακρίνεται δε για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα από μέση και μακρινή απόσταση.

Ο ύψους 1.87μ. Σταύρος Κάλλης έχει αγωνιστεί επίσης στις Ιτιές, Γλαύκο, ΠΑΟΚ Πατρών, Έσπερο Α.Ο.ΠΑ (σε Β’ και Γ’ Εθνική) Γλαύκο, Αχαγιά’82 και τελευταία στον Αίολο Αγυιάς όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πρόκειται για την πρώτη πολύ ποιοτική προσθήκη παίκτη στο ρόστερ της Γαλήνης. Η διοίκηση του ΑΟ Γαλήνη καλωσορίζει τον Σταύρο στην οικογένεια του συλλόγου, του εύχεται υγεία και καλή σεζόν με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Κάλλης: «Μεγάλη πρόκληση η Γαλήνη»

Ο νεοαποκτηθείς Σταύρος Κάλλης μίλησε για τον ερχομό του στη Γαλήνη και ιδού τι δήλωσε: «Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Γαλήνης και τον κόουτς Γιαννόπουλο που μου έδειξαν από την αρχή το πόσο με ήθελαν στην ομάδα και αυτό από μόνο του ήταν ένα μεγάλο συν για μένα έτσι ώστε να έλθω στη Γαλήνη, ένα νοικοκυρεμένο σωματείο.

Η Γαλήνη είναι μια νέα πρόκληση για μένα και είναι αυτονόητο ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου έτσι ώστε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε και η ομάδα να παραμείνει στη Γ’ εθνική.

Πάντα η πρώτη χρονιά μιας ομάδας σε εθνική κατηγορία είναι η πιο δύσκολη, έτσι και της Γαλήνης. Πρέπει η ομάδα να μείνει στη Γ’ εθνική κι από κει και πέρα θα μπορούμε να κοιτάξουμε και κάτι καλύτερο».