Πρώτη φιλική νίκη (2-1) εκτός έδρας τη Νίκη Προαστείου

Την πρώτη του φιλική νίκη πέτυχε ο Παναιγιάλειος, στο δεύτερο κατά σειρά “τεστ” προετοιμασίας, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Νίκη Προαστίου. Η γηπεδούχος Νίκη ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο 15λεπτο και σημείωσε γκολ στο 13΄ (1-0) με τον Αντωνόπουλο.

Ο Παναιγιάλειος στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι, απέφυγε τα αμυντικά λάθη που του στοίχησαν και το γκολ και στην εξέλιξη του παιχνιδιού πήρε τον έλεγχο του αγώνα.

Έφτασε στην ισοφάριση (1-1) με την κεφαλιά του Γκάτση στο 30΄, ύστερα από κόρνερ του Μπούνα. Στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος ξεκίνησε με δοκάρι του Μπούνα στο 49΄, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το β΄ ημίχρονο, ωστόσο με τις συνεχόμενες αλλαγές των προπονητών, δεν είχε την ταχύτητα και τον ρυθμό του α΄ ημιχρόνου.

Οι δυο ομάδες κυκλοφόρησαν πολύ την μπάλα με λίγες εκατέρωθεν φάσεις. Σε μια απ’ αυτές ο Ροδόπουλος με κεφαλιά αξιοποίησε την σέντρα του Νικολόπουλου, σημειώνοντας το τελικό Νίκη Προαστείου – Παναιγιάλειος 1-2.

Οι προπονητές Νίκος Πατρώνης και Φίλιππος Σχοινάς ξεκίνησαν το παιχνίδι ως εξής:

Νίκη Προαστείου: Δανιήλ, Ζεκιάι, Πετρόπουλος, Πολύδωρος, Σοφιανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μητρόπουλος, Γ. Ντζάνης, Σολωμός, Αντωνόπουλος, Θεοδωρακόπουλος. Στο β΄ ημίχρονο για την ομάδα του Προαστείου έπαιξαν: Σαρβανάκης, Σταματάκης, Ν. Διαμαντόπουλος, Κωλέτσης, Παπαλεξόπουλος, Καΐμακάς, Σαρρής, Αγγ. Γιαννίτσος, Χρ. Γιαννίτσος, Κ. Ντζάνης, Τριανταφύλλου.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Πλατυκώστας, Μπελεζάκης, Παπαδόπουλος, Μιχ. Σπανός, Χούσα, Ανδρ. Σπανός, Κοτσόκολος, Καραπιπέρης, Μπούνας, Γκάτσης. Ο Φίλιππος Σχοινάς στην επανάληψη χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, έπαιξαν: Μαχαίρας, Ροδόπουλος, Αποστολής, Μαυρούλιας, Μούκας, Τσεκούρας, Νικολόπουλος, Βλάχος.