Πρώτος σε ψήφους ο Γ. Αθανασίου, τα αποτελέσματα

Ο πρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης του ΑΣ Απόλλων, Γιώργος Αθανασίου,ήταν πρώτος σε ψήφους με 35 στις εκλογές των «μελανόλευκων».

Ακολούθησαν Βασίλης Γιαννόπουλος 27, Νίκος Μούσιος 22, Γιάννης Κοσμάτος 22, Κώστας Τσανταρλιώτης 20, Γιώργος Κάτσενος 20, Θόδωρος Θανασούλιας 19, Νίκος Καρούμπαλος 15, Ηλίας Γεωργίου 15, Νίκος Παπανικολάου 14, Φώτης Κατσαϊτης 13, Μικέ Μαρία 12, Νίκος Φράγκος 9, Μάκης Κουλούρης 9, Φώτης Τσιούρης 8, Θωμάς Παπεγεωργίου 8.

Οι δυο τελευταίοι ισοψήφησαν στην 15η και τελευταία εκλόγιμη θέση και στην κλήρωση τυχερός ήταν ο Φώτης Τσιούρης. Συνολικά ψήφισαν 61 μέλη του Απόλλωνα. Αντίστοιχα στην Απολλωνιάδα ο Γιάννης Κοσμάτος, που ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου, έλαβε 32 ψήφους από τους 38 που ψήφισαν.

Στο ΔΣ εκλέχτηκαν οι Γιώργος Αθανασίου, Κώστας Καρούμπαλος, Βασιλική Μπουντοπούλου, Κώστας Τσανταρλιώτης, Ανδρέας Κάπελας, Θόδωρος Θανασούλιας, Νίκος Παπανικολάου και ισοψήφησαν στην 9η και τελευταία εκλόγιμη θέση οι Ηλίας Γεωργίου, Φώτης Τσιούρης, Γιώργος Κάτσενος με τον τελευταίο να είναι ο τυχερός στην κλήρωση.