Πρώτο φιλικό στο… σπίτι του για τον Παναιγιάλειο

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι θα δώσει την Κυριακή (3/10 – 16:00) ο Παναιγιάλειος, αυτή τη φορά στο… σπίτι του, με αντίπαλο τον Ναυπακτιακό Αστέρα που έχει θέσει και πάλι υψηλούς στόχους για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η Αιγιώτικη ομάδα, μετά το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που είχε δώσει κόντρα στη Θύελλα Αιγίου, στο γήπεδο του Πλαστήρα, θα δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής μπροστά στους φιλάθλους της σ΄ ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Κάτι το οποίο, βέβαια, θα τους δώσει τη δυνατότητα να μπορέσουν να σχηματίσουν μία πρώτη γνώμη για τις μέχρι τώρα κινήσεις της νέας διοίκησης αλλά και τη δουλειά που γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα υπό τις οδηγίες του Φάνη Γκέκα. Στο αγωνιστικό μέρος οι «μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν το προπονητικό πρόγραμμα της βδομάδας, το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο της Τεμένης με ασκήσεις κατοχής και στημένες φάσεις.

Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Ντάρκο Μπόρισιτς και Κωνσταντίνος Δαλιάνης που αντιμετωπίζουν προβλήματα μικροτραυματισμών. Πρόθεση του προπονητή της «Μαύρης Θύελλας», Φάνη Γκέκα, είναι να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του, αφενός για να τσεκάρει την αγωνιστική τους πρόοδο και αφετέρου για να δει εάν η ομάδα χρειάζεται κι άλλες κινήσεις ενίσχυσης, πλην των δύο που δεδομένα έχει ζητήσει από τη διοίκηση.

Να θυμίσουμε ότι στο γήπεδο θα μπορούν να εισέλθουν μόνο όσοι έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, όσοι έχουν νοσήσει μέχρι πριν έξι μήνες, όσοι έχουν αρνητικό μοριακό τεστ 48 ωρών ή αρνητικό rapid τεστ 24 ωρών, με την απαραίτητη βεβαίωση που θα το πιστοποιεί, χωρίς καμία εξαίρεση. Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 5 και 10 ευρώ και η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη Θύρα 3.