Πυροδότησε «βόμβα» ο Αστέρας στον Ριόλο

Πανμοβριακός-Αστέρας Τσουκαλεϊκων 0-1 (15’ Παναγιωτόπουλος)

Αποβολή : 67’ Σπανός

Διαιτητής : Οικονόμου (Τραγουλιάς-Διαλυνάς)

Την «βόμβα» της αγωνιστικής πυροδότησε στον Ριόλο ο Αστέρας Τσουκαλεϊκων, ο οποίος επιβλήθηκε με 0-1 του Πανμοβριακού και ανέβηκε ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, φτάνοντας τους 14 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι παραμένουν σταθερά στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, απώλεσαν όμως βαθμούς που θα τους φανούν χρήσιμοι στα play-off και στην β’ φάση του πρωταθλήματος .

«Χρυσός σκόρερ» για την ομάδα του Σπύρου Αθανασόπουλου ήταν ο Παναγιωτόπουλος στο 15’ λεπτό, με τον Αστέρα να αντέχει στην πίεση των γηπεδούχων για ισοφάριση και να φεύγει με τεράστιο διπλό από τον Ριόλο.

Στο 67’ λεπτό αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους ο Ανδρέας Σπανός.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Θ. Παπουτσής-Αγγ. Κωνσταντινόπουλος): Χ. Μπακάλης, Λιάκος, Σοφιανός (46’ Δελδήμος), Τζίμας, Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Σπανός, Αγγελής, Παπαγεωργακόπουλος (74’ Χριστόπουλος), Φωτόπουλος, Γκέγκα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Σ. Αθανασόπουλος): Σγούρας, Μητρόπουλος, Κράγια, Κολαΐτης, Θωμάς, Καραχάλιος, Τζάφα (88’ Ν. Τογαντζής), Β. Τογαντζής, Παναγιωτόπουλος (94’ Χαρακίδας), Κοτσίνης (92’ Τζώλλας), Τσαλαμιδάς (76’ Παππάς).