Π. Σεμιτέκολος: «Το μεγαλείο του κόσμου της Παναχαϊκής»

Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Παναγιώτης Σεμιτέκολος για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσε να βρεθεί στις εξέδρες του «Γ. Καμάρας» για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι των «κοκκινόμαυρων» με την Κηφισιά.

Όμως στο τέλος και βλέποντας τις εκπληκτικές στιγμές του κόσμου της Παναχαϊκής μαζί με τους παίκτες αν και είχε προηγηθεί η ήττα, δεν μπόρεσε ένα κρύψει τα συναισθήματά του.

«Αυτό είναι το μεγαλείο του κόσμου της Παναχαϊκής που το είδε, το καμάρωσε και το απόλαυσε όλη η Ελλάδα μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Παρά την πικρία του από την ήττα σε ένα τόσο κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι, δίδαξε το πώς πρέπει να είναι σήμερα η εικόνα στα Ελληνικά γήπεδα, τραγουδώντας επί αρκετή ώρα μαζί με τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τον Σταθάκη τον ύμνο της αγαπημένης μας ομάδας.

Φοβερές στιγμές μεγαλείου από ένα κόσμο που μετέτρεψε την Ριζούπολη σε Αγυιά, «αναγκάζοντας» και τον σπίκερ της τηλεόρασης να αποθεώσει αυτές τις μοναδικές εικόνες με τα λόγια,

«τι να πούμε ρε παιδιά, Παναχαϊκή είναι αυτή… Είμαι υπερήφανος που είμαι Παναχαϊκή», κατέληξε με νόημα ο Παναγιώτης Σεμιτέκολος.