Ράντος για την ομάδα Νέων

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Άρη Ρούσσο η Παναχαϊκή «τρέχει» όλο τον σχεδιασμό των «Κ» ομάδων της.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει προπονητής της Κ-19 της Παναχαϊκής θα είναι ο Χάρης Ράντος και αυτό που μένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα από τον γραφείο τύπου των «κοκκινόμαυρων». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κοντά του θα είναι οι Νίκος Παπαστεφανάτος, Mάκης Παρασκευόπουλος, ενώ έχουν «ακουστεί» τα ονόματα των Γιάννη Ρηγόπουλου και Θόδωρου Παπουτσάκη.

Ο πολλά υποσχόμενος τεχνικός Χάρης Ράντος, έχει περάσει ως ποδοσφαιριστής στο παρελθόν από τους «κοκκινόμαυρους», ενώ έχει δουλέψει στην ακαδημία του Αίολου Αγυιάς, στη Νίκη Προαστίου και της σχολής Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής. Τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στον Αετό Πατρών πραγματοποιώντας πολύ καλές πορείες, έχοντας και πέρασμα από το Τσιλβή της Γ΄ Εθνικής.

Λίγες ώρες μετά η επίσημη ανακοίνωση:

“Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή ποδοσφαίρου Χάρη Ράντο.

Ο Χάρης Ράντος είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA A και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Κ-19.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί στις ακαδημίες του πανεπιστημίου Πατρών, στη Δόξα Παραλίας, στη Νίκη Προαστείου και στον Αετό Πατρών. Επίσης ως ποδοσφαιριστής έχει υπάρξει επαγγελματίας με την Παναχαϊκή.

Καλωσορίζουμε τον Χάρη Ράντο στην «κοκκινόμαυρη» οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας“.