«Ρέφαρε» την ήττα της πρεμιέρας το Λιμνοχώρι

Λιμνοχώρι-Πάτρα 2005 1-0 (61’ πεν. Καρίτσας)

Διαιτητής : Αλ. Καμζόλας

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από έντονο κρύο και δυνατό αέρα, το Λιμνοχώρι επιβλήθηκε με 1-0 της ΑΕ Πάτρα 2005 και «ρέφαρε» την ήττα της πρεμιέρας από τον Εθνικό Πατρών.

Το παιχνίδι ήταν ποιοτικά κακό με ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες, με την πρώτη του αγώνα να καταγράφεται στο 47’ λεπτό, όταν ο Πάγκαλος μπλόκαρε το αδύναμο σούτ του Γκότση.

Στο 60’ λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μαντά μέσα στην περιοχή, με τον Καρίτσα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί για το 1-0.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη στιγμή με τον Δημητρόπουλο να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, κάτι που τελικά δεν έκαναν, με την ομάδα του Δ. Κουτσογιαννόπουλου να παίρνει τους τρείς πολύτιμους βαθμούς στην μάχη της παραμονής.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Δ. Κουτσογιαννόπουλος): Δρόσος, Γερασιμόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μούζος, Τζίμας, Λιβάνης (90’ Γ. Νιφόρας), Π. Νιφόρας, Βλάχος, Γκότσης (59’ Καρίτσας), Μαντάς (87’ Γκοτσόπουλος), Γκολφινόπουλος

ΠΑΤΡΑ 2005 (Γ. Αλεξανδρόπουλος): Πάγκαλος, Ανδριακόπουλος, Σοφιανόπουλος, Αβραμόπουλος, Θωμάς, Δημητρέλης (46’ Ψαθογιαννάκης), Ρηγόπουλος, Δημητρόπουλος, Σταματέλος (77’ Γεωργαντόπουλος), Σουγλέρης, Παναγόπουλος (67’ Βιλανάκης)