Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Ρ. Πομς: «Καλό τεστ κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο»

Της επιλογής του να αγωνιστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ημίχρονο με σύστημα 4-4-2 υπεραμύνθηκε στις δηλώσεις του μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Παναχαϊκή ο Ρενέ Πομς.

«Παίζαμε με ένα δύσκολο αντίπαλο. Ήταν ένα παιχνίδι με δυο ομάδες στο ίδιο επίπεδο, με την εκτέλεση πέναλτι η Παναχαϊκή απέκτησε το προβάδισμα. Προσπαθήσαμε για γκολ, είχαμε μια ευκαιρία με τον Στέφαν Σέποβιτς που έβγαλε πάνω στη γραμμή ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στη συνέχεια ήρθε το 0-2 και τελείωσε το παιχνίδι. Ήταν ένα καλό τεστ για μας, θα αντιμετωπίσουμε τέτοιους αντιπάλους κάθε εβδομάδα και τέτοια τεστ μας κάνουν καλύτερους κόντρα σε αντιπάλους όπως είναι η Παναχαϊκή.

Αν εξαιρέσει κανείς το πέναλτι, η Παναχαϊκή δεν είχε κάποια ευκαιρία και αν πηγαίναμε με το 0-0 στα αποδυτήρια δεν θα λέγαμε για το σύστημα. Ήταν επιλογή μου το 4-4-2 στην αρχή και να αλλάξουμε σύστημα στο ημίχρονο.

Η Παναχαϊκή είναι μια ομάδα συμπαγής. Προσπαθήσαμε στο πρώτο τέταρτο του αγώνα στην επανάληψη με εικοσάλεπτο να ισοφαρίσουμε. Η Παναχαϊκή σε μια αντεπίθεση έκανε το 0-2 και μετά δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε».