«Σάρωσε» τα μετάλλια η Μεσίρη, ετοιμάζεται για Τουρκία!

Η καλή δουλειά που γίνεται στο χώρο της ενόργανης τα τελευταία χρόνια στον Άτλαντα Πατρών παίρνει σάρκα και οστά με τις διακρίσεις των αθλητριών του σε πανελλήνιο και όχι μόνο επίπεδο. Συγκεκριμένα η Αθανασία Μεσίρη (φωτό) στα προκριματικά για το πανελλήνιο πήρε την πρώτη θέση στο σύνθετο ομαδικό.

Συνολικά η νεαρή αθλήτρια κατέκτησε 6 χρυσά μετάλλια σε (σύνθετο ατομικό, άλμα, δοκό, έδαφος, δίζυγο). Mετά την πολύ καλή εμφάνισή της καλείται αυτή τη φορά να ανταποκριθεί και είναι έτοιμη για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης που θα γίνει της 11 με 16 Απριλίου στην Αττάλεια της Τουρκίας. Και εν συνεχεία θα μεταβεί στις 27 με 30 Απριλίου στο παγκόσμιο κύπελλο στο Κάιρο της Αιγύπτου με την εθνική γυναικών.

Στο πλευρό της νεαρής ταλαντούχας αθλήτριας βρίσκεται πάντα η κορυφαία εταιρεία πετρελαιοειδών, λιπαντικών, εκμετάλλευσης πρατηρίων υγρών καυσίμων και πρατηρίων υγραερίου Autogas Westenergy και ο ιδιοκτήτης της κ. Σπύρος Δήμου που στηρίζει έμπρακτα εδώ και πολλά χρόνια το αθλητισμό της περιοχής τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.