Σήκωσαν την κούπα οι γυναίκες του Άρη Πατρών

Γκολ: 2’, 45’, 60’ Μούτσι, 54’ πεν. Γκοτσούλια, 82’ Σπανού, 83’ Ρούβαλη

Η γυναικεία ομάδα του Άρη Πατρών επικράτησε 6-0 του Παναιτωλικού στην 10η αγωνιστική του 7ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών και κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα και την άνοδο για την Β’ Εθνική.

Χωρίς να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσκολία, τα κορίτσια του Ανέστη Δελδήμου επικράτησαν του Παναιτωλικού με 6-0, χατ-τρικ της Μούτσι και κάνοντας πάρτι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Μόλις στο 2′ η Ελένη Μούτσι άνοιξε το σκορ και η ίδια παίκτρια στο 45′ έγραψε το 2-0. Η Γκοτσούλια στο 54′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε η Βαρβιτσιώτη έκανε το 3-0 και η Μούτσι ολοκλήρωσε το προσωπικό της χατ-τρικ στο 60′ για το 4-0.

Σε δύο λεπτά στο τέλος (82′-83′), η Σπανού στην κόντρα πέρασε την τερματοφύλακα και έκανε το 5-0 και η Ρούβαλη με πλασέ από δεξιά μετά από απόκρουση της Βασιλείου έγραψε το τελικό 6-0!

Οι συνθέσεις:

Άρης Πατρών (Α. Δελδήμος): Δ. Κολοβού, Δαραβέλια, Κωβαίου, Γκοτσούλια, Μ. Κολοβού, Μπεκίρη, Νικολοπούλου, Μούτσι, Ζαχαράτου, Βαρβιτσιώτη, Ντέβα… Έπαιξαν και οι: Σπανού, Ασλανάι, Νιφόρα, Ρούβαλη, Χριστοπούλου. Στον πάγκο ακόμη οι: Κλαυδιανού, Τόγια, Πετράτου, Κ. Κολοβού…

Παναιτωλικός (Ρήγας): Βασιλείου, Σιορίκη, Μόσιου, Κικίδη, Αντωνοπούλου, Σαμψώνα, Κολοβού, Παπαδημητρίου, Μαλλιωτάκη, Ασημάκη, Θώδη… Στον πάγκο οι: Παπαδημητρίου, Κοτρώτσου, Φεγγούλη, Καραπάνου, Σιαπλαούρα, Τραυλού.

Διαιτητές: Σαχίνι (Κανέλλος – Κάππος) (ΣΔΠ Κορίνθου)