Σήμερα βγαίνει ο πρωταθλητής Αχαΐας

Ο τελικός του τελικού για την ανάδειξη του πρωταθλητή Αχαΐας, που θα διεκδικήσει στη συνέχεια μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ για την Γ΄ Εθνική ένα από τα τρία εισιτήρια ανόδου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Κυριακή (7/5 – 17:00) στο γήπεδο του Ριόλου, ανάμεσα στο γηπεδούχο Πανμοβριακό και τον Παναιγιάλειο.

Πρόκειται -ουσιαστικά- για το δεύτερο «ημίχρονο» του τελικού των πλέι οφ, με την Αιγιώτικη ομάδα να έχει αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου από το πρώτο ημίχρονο που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη στο Αίγιο. Να θυμίσουμε ότι σ’ ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια στην Α΄ κατηγορία, ο Παναιγιάλειος, είχε επικρατήσει με σκορ 3-1 και καλείται στη ρεβάνς της Κυριακής να υπερασπιστεί το προβάδισμα που έχει αποκτήσει και να «σφραγίσει» την κατάκτηση του τίτλου.

Στο αγωνιστικό μέρος οι «μελανόλευκοι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών και καλούνται στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου, μέχρι τώρα, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Για το λόγο αυτό, ο Θόδωρος Ανδριόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του, προσπάθησαν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μικρό χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στα δύο κρίσιμα παιχνίδια.

Άπαντες στο Αιγιώτικο «στρατόπεδο» γνωρίζουν για τον υψηλό βαθμό δυσκολίας και τις αγωνιστικές απαιτήσεις του παιχνιδιού στο Ριόλο, ωστόσο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο Παναιγιάλειος θα καταφέρει να ολοκληρώσει με θετικό πρόσημο και το δεύτερο ημίχρονο του τελικού των πλέι οφ.