Σήμερα Δ.Σ. και κλήρωση στη Σούπερ Λιγκ 2 αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα γίνει

Κρίσιμη μέρα η σημερινή για το μέλλον τη Σούπερ Λιγκ 2 καθώς το μεσημέρι (13.00) έχει προγραμματιστεί να γίνει Δ.Σ. που περιλαμβάνει και την κλήρωση της Σούπερ Λιγκ 2 αλλά κανείς δεν ξέρει αν τελικά θα γίνει ή όχι με πολλά θέματα να είναι ανοιχτά.

Οι δικαστικές εκκρεμότητές που υπάρχουν σχετικά με τις ομάδες που θα αγωνιστούν στον Βόρειο όμιλο, ίσως αναβάλουν-για μια ακόμα φορά- την κλήρωση αφού η διοργανώτρια αρχή θέλει να μην υπάρχουν «αστερίσκοι».

Υπάρχει βέβαια και η άλλη άποψη πως η κλήρωση θα γίνει κανονικά και  όπου υπάρχει εκκρεμότητα θα μπει ομάδα Α με προφανή στόχο να πιέσουν προς όλες τις κατευθύνσεις (ΕΡΤ, πολιτεία κ.τ.λ.) για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Πάντως στην καλύτερη περίπτωση, πρεμιέρα στο πρωτάθλημα θα έχουμε τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου με πορισμένους να μιλούν για αργότερα ωστόσο πολλά θα ξεκαθαρίσουν σήμερα.

Από εκεί και πέρα η Παναχαϊκή βρίσκεται και αυτή σε στάση αναμονής καθώς περιμένει να δει αν θα γίνει η κλήρωση και θα βγει καλεντάρι για να προσαρμόσει ανάλογα το πρόγραμμα της.

Η Πατρινή ομάδα προσπαθεί να αφήσει πίσω της τα όσα έγιναν χθες στη Νέα Σμύρνη και να επανέλθει το κλίμα ηρεμίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα.