Σήμερα κληρώνει για τα μπαράζ της Γ’ Εθνικής

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι σήμερα, Τετάρτη 9 Ιουνίου στις 16:00 η ώρα θα διεξαχθεί η κλήρωση για την ανάπτυξη του προγράμματος των αγώνων του Ειδικού πρωταθλήματος, όσο αφορά για τον προβιβασμό ομάδων στην ανώτερη επαγγελματική κατηγορία.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί ζωντανά μέσω διαδικτυακής μετάδοσης από την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Οι δέκα πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής θα χωριστούν σε δύο ομίλους ενώ θα γίνει πρωτάθλημα ενός γύρου, δύο αγώνες εντός-δύο αγώνες εκτός και ένα ρεπό, για την άνοδο δύο ομάδων από κάθε όμιλο στην ανώτερη κατηγορία.

1ος όμιλος: Ορφέας Ξάνθης, Ποσειδώνας Μηχανιώνας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Διαγόρας Στεφανοβικείου, Αχέρων Καναλακίου.

2ος όμιλος: Πανιώνιος, Κηφισιά, Ηρόδοτος, Θύελλα Ραφήνας και ο πρωταθλητής του ένατου ομίλου όπου υπολείπονται δύο αγωνιστικές και δύο εξ αναβολής αγώνες/

Ο πρώτος όμιλος αρχίζει την Κυριακή 13 Ιουνίου και μεταγενέστερα ο δεύτερος όμιλος.

Τι γίνεται στον 9ο όμιλο

Συγκεκριμένα, η 12η αγωνιστική του 9ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ορίστηκε να γίνει στις 19 Ιουνίου με ώρα έναρξης όλων των αγώνων στις 17:00 ενώ η τελευταία (13η) αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Ιουνίου, την ίδια ώρα. Διαγόρας Βραχνείκων, Παναιγιάλειος και Ζάκυνθος διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Τέλος, οι δύο αναμετρήσεις της Θύελλας Πατρών, που είχαν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, θα γίνουν στις 12 Ιουνίου (εντός, 17:00) με την Ζάκυνθο για την 10 αγωνιστική και στις 15 Ιουνίου με τον Αίαντα Γαστούνης (εκτός, 17:00) για την 11η αγωνιστική.