Σήμερα κρίνεται η συνέχεια της σεζόν

Κρίσιμη συνεδρίαση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι, όπου μεταξύ άλλων αναμένεται να παρθεί απόφαση για την συνέχιση ή μη του Πρωταθλήματος της Super League 2.

Aπ’ ό,τι φαίνεται θα ληφθεί η οριστική απόφαση για το φετινό πρωτάθλημα. Η φημολογία είναι έντονη τις τελευταίες ώρες και αναφέρει ότι θα υπάρξει οριστική διακοπή.

Μένει αυτή η εξέλιξη βέβαια να επιβεβαιωθεί και στην πράξη, ωστόσο η τάση φαίνεται να είναι αυτή και ο λόγος αφορά ότι είναι αδύνατο καταρχήν να έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα μέχρι της 2 Αυγούστου και κατά συνέπεια να έχουν διεξαχθεί νωρίτερα εξ ολοκλήρου οι αγώνες για τα πλέι οφ, ενώ συν τοις άλλοις ομάδες όπως η Παναχαϊκή δεν έχει ξεκινήσει καν προπονήσεις.

Η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας, αναφέρει τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και ώρα 14:30 θα πραγματοποιηθει διοικητικό συμβούλιο της ‘Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερησίας διάταξης τα εξής:

1) Ενημέρωση για την απάντηση του ΠΣΑΠ επί ερωτήματός μας
2) Ενημέρωση σχετικά με τη συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Λευτέρη Αυγενάκη
3) Ενημέρωση σχετικά με τη συνάντηση με την ΕΡΤ
4) Ενημέρωση απόφασης Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για διεξαγωγή μπαράζ μεταξύ της ομάδας Super League 1 και Super League 2
5) Ενημέρωση περί διευκρινιστικού εγγράφου του γ.γ.Α κου Μαυρωτά
6) Λήψη απόφασης περί διεξαγωγής του υπόλοιπου πρωταθλήματος Super
League 2 αγωνιστικής περιόδου 2019-2020
6) Διάφορα θέματα»