Σαν σε προπόνηση ο Προμηθέας (91-77) τη Λάρισα!

INTIME

Την τρίτη του νίκη σε τέσσερις αγώνες στη Stoiximan Basket League πήρε ο Προμηθέας, ο οποίος επικράτησε εύκολα της Λάρισας (91-77) στο Τόφαλος.

Με τον Κέντρικ Ρέι να κάνει πράγματα και θαύματα στην επίθεση (27 πόντοι σε 21 λεπτά) και με τον Τζεράι Γκραντ να γράφει ένα εντυπωσιακό double-double (14 πόντοι – 13 ριμπάουντ σε 23 λεπτά), η ομάδα του Λουίς Κασιμίρο δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλό της, καθώς πήρε και τις τέσσερις περιόδους. Χάντσον με 17 πόντους, Κρουμπάλι με double-double (11 πόντοι – 13 ριμπάουντ) και Τσαϊρέλης με 12 ήταν οι κορυφαίοι της Λάρισας που με τη σειρά της έπεσε στο 1-3 μετά από τη δεύτερη εκτός έδρας ήττα της σε ισάριθμους αγώνες.

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του Προμηθέα με Γκραντ και Ρογκαβόπουλο (11-2 στο 3′), όμως η Λάρισα γρήγορα ισορρόπησε το παιχνίδι και με ένα επί μέρους 7-17 πέρασε και μπροστά προς τα τέλη της πρώτης περιόδου με τον Χάντσον να έχει επτά πόντους, τον Κρουμπάλι να καθαρίζει τα ριμπάουντ και τους γηπεδούχους να μετρούν οκτώ (!) λάθη.

Με τον Ρέι ασταμάτητο, ο Προμηθέας κράτησε το προβάδισμα στο δεύτερο δεκάλεπτο, την ώρα που ο Γκραντ έγραψε double-double (10 πόντοι – 12 ριμπάουντ στο πρώτο μέρος), σε ένα two-men-show απέναντι στη Λάρισα που βρήκε λύσεις από τον παγκίτη Τσαϊρέλη (12 πόντοι), αλλά ήταν αναποτελεσματική στο μακρινό σουτ.

Για τον Προμηθέα ήταν θέμα χρόνου να δώσει στον αγώνα το τέμπο που ήθελε. Το 62-49 στο 27′ δεν άφηνε στους Θεσσαλούς περιθώρια αισιοδοξίας και πράγματι, οι γηπεδούχοι έφτασαν δια περιπάτου στη νίκη με τον Ρέι να κάνει απίθανα πράγματα στην επίθεση.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-19, 42-37, 69-57, 91-77