«Σειρήνες» από εξωτερικό για “πρώην” της Παναχαϊκής

Ένας από τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα που πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν είναι ο Χρήστος Ελευθεριάδης. Είχε να παίξει σε επίπεδο Super League 1 δέκα χρόνια, αλλά έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει και με το παραπάνω.

Η προ διετίας σούπερ χρονιά του με την Παναχαϊκή ήταν αυτή που έκανε τον ΠΑΣ Γιάννινα να τον αποκτήσει. Με εκείνον πανηγύρισε την άνοδο και φέτος έχει σε 26 ματς Κυπέλλου τέσσερα τέρματα, ενώ έχει σκοράρει και σε ένα ματς Κυπέλλου από τα πέντε που έχει αγωνιστεί. Και όλα αυτά σε τιμή ευκαιρίας! Υπάρχουν αρκετοί εξτρέμ φέτος με τα διπλά χρήματα από εκείνον στη Super League 1 που δεν κάνουν ούτε τα μισά στο γήπεδο.

Το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος της σεζόν και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις, όπως αναφέρει η “Sportime”. Προς το παρόν υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αναμενόμενο αυτό από τη στιγμή που ο Ελευθεριάδης έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του με τη σεζόν που κάνει, όπως ισχύει και με άλλους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα.

Φυσικά πρόθεσή του είναι να παραμείνει στα Ιωάννινα, αλλά αυτό εξαρτάται και από την τελική πρόταση ανανέωσης που θα του γίνει. Την ίδια στιγμή ομάδα από την Τουρκία παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις, ενώ δεδομένο θεωρείται πως το όνομά του «παίζει» και στην Κύπρο.