“Σεφτέ” στις μεταγραφές ο Αετός Ρίου

O Aετός Ρίου προετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα που θα τον βρει στη Β΄ Κατηγορία και σίγουρα δεν θέλει να έχει ρόλο «κομπάρσου».

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με το Θανάση Κατσαντούλα οι «κίτρινοι» προχώρησαν στην πρώτη τους μεταγραφή αποκτώντας τον νεαρό Βασίλη Διαμαντόπουλο. Ο 19χρονος παίκτης αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου και έπαιζε στη Δάφνη Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr οι «κίτρινοι» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή με θητεία σε εθνικές κατηγορίες.

Ο Αετός με αυτή την κίνηση, δείχνει ότι θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα. Αν συνυπολογίσουμε και τις ομάδες που πάντα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκεκριμένη κατηγορία και κάνουν αισθητή την παρουσία τους, τότε νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε για ένα αρκετά δυνατό, που οπωσδήποτε ανεβάζει πιο ψηλά το επίπεδο της ποιότητας του πρωταθλήματος.

Υπάρχουν, νομίζω, όλα τα εχέγγυα για να δούμε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η Β’ Κατηγορία πάντα είχε τη δική της αίγλη και χάρη.