«Σεφτέ» στις νίκες έκανε ο Αχαιός Σαραβαλίου

ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΑ: Βύρωνας Ξυπολιάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωκάς (Ζούλης-Θανόπουλος)

ΣΚΟΡΕΡ: 10′ Θεοδωρόπουλος

ΑΠΟΒΟΛΗ: 90′ Αθανασόπουλος (2η κίτρινη)

Σε ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες ο Αχαιός Σαραβαλίου κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από το γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη για την φετινή χρονιά με 1-0 κόντρα στην Αναγέννηση Πατρών.

Αντιθέτως η ομάδα του Βύρωνα Καραβία αγνοεί την χαρά της νίκης για την φετινή χρονιά, καθώς μετά από τέσσερις αγωνιστικές μετράει δύο βαθμούς και την ερχόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Πατρών στο ντέρμπι της περιοχής.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

10′ Σέντρα του Χαϊκάλη από τα δεξιά ο Μπαζάρογλου θα σπάσει ωραία την μπάλα και ο Θεοδωρόπουλος με σουτ θα ανοίξει το σκορ.

17′ Σουτ του Κασπίρη πάνω από τα δοκάρια.

20′ Σουτ του Τσίφα η μπάλα θα περάσει άουτ σε μια φάση που ο Λέσι έλεγχε την πορεία της μπάλας.

35′ Σουτ του Κασπίρη ο Σοφίλλας θα αποκρούσει σε κόρνερ.

38′ Φάουλ του Κασπίρη ο Σοφίλας θα απομακρύνει με γροθιές.

44′ Εξοχή ντρίμπλα του Μπαζάρογλου πάνω στον Ζαφειρόπουλο με τον Σοφίλα να βγαίνει έγκαιρα από την εστία και να κρατάει το μηδέν ένα.

54′ Σουτ Θεοδωρόπουλου άουτ.

66′ Φάουλ του  Μπαζάρογλου άουτ.

67′ Σουτ Πρίφτη πάνω από τα δοκάρια.

70′ Σουτ Γρουζή πάνω από τα δοκάρια.

78′ Σουτ Τεμπονέρα πάνω από τα δοκάρια.

90′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αθανασόπουλο για σκληρό φάουλ πάνω στον Σουβαλιώτη.

Συνθέσεις

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Β. Καραβίας): Σοφίλας, Χριστόπουλος, Γρουζής (90’ Αλποχωρίτης), Ζαφειρόπουλος, Αθανασόπουλος, Αδαμόπουλος, Τσίφας, Χουσελάς (71’ Ραυτόπουλος), Μούγκουλης (53’ Τζίφας), Κακαφώνης (46’ Παναγόπουλος), Τζελέπης.

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Σ. Παναγόπουλος): Λέσι, Νικολόπουλος, Δημόπουλος, Α. Σωτηρόπουλος, Σακελλαρίου, Θεοδωρόπουλος (68’ Νάνος), Πρίφτης (78’ Σουβαλιώτης), Μπαζάρογλου (85’ Παντελής), Χαϊκάλης, Κασπίρης (61’ Τεμπονέρας), Ανδριέλος.