Σεφτέ στις νίκες για τη Δόξα Πατρών

Διαιτητής: Αρκουμάνης (Σπυρόπουλος-Ωρολογάς)

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας πανηγύρισε η Δόξα Πατρών, καθώς επικράτησε του Ατρόμητου Ζαρουχλεΐκων με σκορ 3-0. Η Δόξα άνοιξε το σκορ στο 36′ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Βασίλη Νταλάπα ο Κωνσταντάτος πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52′ ο Βασίλης Νταλάπας εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Παπασπυρόπουλος με κεφαλιά άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 79′ όταν και πάλι ο Βασίλης Νταλάπας εκτέλεσε το φάουλ και ο Κωνσταντάτος αμαρκάριστος πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΩΝ (Δημήτρης Νικόλας): Τσιλιγγάνος, Παπαπέτρος (87’Γιαννουλάκης), Κανελλόπουλος, Παναγιωτόπουλος (60’Ανδρεόπουλος), Κωνσταντάτος, Σιώργας (87’Καστουλίδης),Γκίλλης, Β.Νταλάπας, Παρασκευόπουλος (60’Καραμπέρης), Κ.Νταλάπας, Ανδρούτσος (71’Σκρεμμυδάς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪ́ΚΩΝ (Δημήτρης Σγούρας): Ντίτη, Γαλάνης (81’Παπακανέλλος), Χ. Μασούρας, Μπουρδούμης, Προδρομίτης (53’Τσάκωνας),Φιλιππίδης, Παπασπυρόπουλος, Χαϊκάλης (81’Σαζακλής-87’λ.τ.Κοντός), Κ.Μασούρας, Βιολιτζής, Μούζος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς