Σε καλό δρόμο ο Παναιγιάλειος

Ο Παναιγιάλειος ήταν ο νικητής της φιλικής αναμέτρησης με τη αντίπαλο τη Θύελλα Πατρών, ματς που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στo «Φώτης Αραβαντινός», με σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον πολύπειρο Κώστα Κωνσταντινίδη στο 31ο λεπτό. Οι Αιγιώτες που ήταν φανερά βελτιωμένοι σε σχέση με άλλα ματς, είχαν υπομονή μετά την ακύρωση του γκολ του Μπούνα στο 45΄ με υπόδειξη οφσάιντ και στο δεύτερο μέρος έφτασαν στην ολική ανατροπή.

Στην επανάληψη οι «μελανόλευκοι» κατάφεραν να σκοράρουν δυο φορές με τους Χριστόπουλο στο 67′ λεπτό και τον Λιάτο να δίνει αυτή τη φιλική νίκη στην αιγιώτικη ομάδα πέντε λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού.

Ο Χριστόπουλος που δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Θύελλας, Διαμαντόπουλο, όταν βρέθηκε απέναντί του στο 60ο λεπτό, κατάφερε λίγο αργότερα το γκολ της ισοφάρισης με σουτ εκτός περιοχής 1-1 στο 67ο λεπτό. Στο 85ο λεπτό με κεφαλιά του Λιάτου, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Μπούνα ολοκληρώθηκε η ανατροπή.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Α. Σπυρόπουλος -Μ. Λελούδας): Αθανασόπουλος, Οικονόμου (46΄ Σκούτας), Καφεντζής (86΄ Μαυραγάκης), Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος (48΄ λ.τ. Παπασπηλιόπουλος, Μαυρόπουλος (70΄ Ορτέντζιος), Μπούνας (90΄ Σταθακόπουλος), Κουραχάνης (78΄ Πλατυκώστας), Λιάτος (88΄ Μαραγκός), Γκάτσης (81΄ Μπίτρας), Χριστόπουλος (76΄ Βαλλιάνος).