Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε την πίτα του ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων σε οικογενειακή ατμόσφαιρα με  όλους τους παρόντες εμβολιασμένους στην παραλία Βραχνεΐκων στο Yachting house.

Παραβρέθηκαν μέλη της Διοίκησης, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Αχαΐας, Βουκελάτος Βασίλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βραχνεΐκων και μέλος του Δ.Σ.  Παπαχρονόπουλος Ιωάννης, ο Παπαδόπουλος Περικλής,  ποδοσφαιριστές και τα μέλη του προπονητικού τιμ. Την εκδήλωση λόγω αναγκαστικής απουσίας του Προέδρου Χρήστου Λούβαρη ανέλαβε το μέλος του Δ.Σ. Κυριακόπουλος Γιώργος.

Συγκινητική για όλους στιγμή, τα λόγια που έστειλε με μήνυμα ο απών Πρόεδρος Χρήστος Λούβαρης. Στην συνέχεια μίλησαν ο Γιώργος Κυριακόπουλος, Βασίλης Βουκελάτος, ενώ την πίτα έκοψε ο προπονητής της ομάδας Αλέξης Σπηλιόπουλος. Άπαντες ευχήθηκαν Καλή αγωνιστική Χρονιά με υγεία και επιτυχία στους στόχους της ομάδας.

Μοιράστηκαν χρηματικά και άλλα  δώρα στους τυχερούς της κλήρωσης. Ακολούθησε δείπνο, συνεστίαση σε πολύ ζεστό κλίμα μια και η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη.

Το ανάγλυφο της πίτας του «ΑΟ ΔΙΑΓΟΡΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ» έκανε εντύπωση, αφού όλοι συμφωνούν ότι μόνο με τέτοια αντίληψη καταφέρνεις να παραμένεις χρόνια στην Εθνική  κατηγορία.

Διοίκηση, Προπονητές και Ποδοσφαιριστές αποτελούν οικογένεια και είναι απόλυτα ενωμένοι. Τέλος το Δ.Σ. ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες του Yachting Ηouse  Ξενοφώντα Βλάχο και Ηλία Μιχαλόπουλο για την στήριξη με κάθε τρόπο στην ομάδα.