Σε υψηλές πτήσεις η Α.E. Μετοχίου

Την καλύτερη παρουσία της τα τελευταία χρόνια στα ερασιτεχνικά γήπεδα διανύει την φετινή χρονιά η Αθλητική Ένωση Μετοχίου καθώς βρίσκεται στην προνομιούχο 4αδα μαζί με την ΑΕ Ροϊτίκων, Νεάπολη Πατρών και Ωλενιακό με 9 βαθμούς αντίστοιχα.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα του Μετοχίου ξεκίνησε με το αριστερό καθώς στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Νεάπολη Πατρών ηττήθηκε με σκορ 2-1, αλλά έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Η συνέχεια για τους “πράσινους” ήταν εξαιρετική καθώς κατάφεραν να κερδίσουν εντός έδρας τον Κρίνο (1-0) και Δόξα Πατρών (3-0) και εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων (0-2). Στο στρατόπεδο της ΑΕ Μετοχίου υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας,ενώ ο στόχος δεν είναι άλλος από την προνομιούχο 4αδα.

Μάλιστα οι “πράσινοι” διαθέτουν και ένα πολύ δυνατό ρόστερ, καθώς οι εμπειρίες του Δημήτρη Δημητρόπουλου, Πέτρου Γκοτσούλα, Πάρη Γκοτσούλια και του Θοδωρή Δρακόπουλου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην συνέχεια του πρωταθλήματος και προς το τέλος του. Στα θετικά της ομάδας είναι και η πολύ δυνατή έδρα που διαθέτει δυσκολεύοντας όλους τους αντιπάλους που “επισκέπτονται” το γήπεδο του Μετοχίου.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς