Σε υψηλές πτήσεις η Α.E. Σταροχωρίου

Την τρίτη τους σερί νίκη πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές του Θόδωρου Τσιάμη, καθώς επικράτησαν εκτός έδρας κόντρα στην Αστραπή Ψαροφαΐου με 2-0.

Με αυτή την νίκη το Σταροχώρι έφτασε τους 20 βαθμούς και βρίσκεται στο -2 από την 2η θέση και την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία, αντιθέτως η Αστραπή παρέμεινε στην 13η θέση με 7 βαθμούς και η συνέχεια του πρωταθλήματος φαντάζεται δύσκολη για την ιστορική ομάδα.

Στα του παιχνιδιού τώρα το Σταροχώρι ήταν αυτό που απείλησε πρώτο και συγκεκριμένα στο 1ο λεπτό αλλά το σουτ του Γ. Αντωνακόπουλου κατέληξε παράλληλα άουτ. Η Αστραπή σπατάλησε την πρώτη της ευκαιρία στο 27′ με τον Κουκή να βγάζει μπαλιά στην πλάτη της άμυνας αλλά το σουτ του Πάνα κατέληξε άουτ.

Στο 39′ το σουτ του Καρμοκόλια από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Η τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στην Αστραπή και συγκεκριμένα στο 41′ ο Κουκής επιχείρησε από τα δεξιά την σέντρα σουτ με τον Γκολώνη αρχικά να αιφνιδιάζεται και εν συνεχεία να μπλοκάρει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή του τέρματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54′ ο Πάνας βρήκε τετ α τετ απέναντι με τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ,σε μια φάση όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για σπρώξιμο και το καταλογισμό του πέναλτι. Στο 58′ βαθιά μπαλιά του Σ.Αντωνακόπουλου στην πλάτη της άμυνας ο Γ.Αντωνακόπουλος θα προλάβει και θα τσιμπήσει την μπάλα από την έξοδο του Δαλαβούρα και με πλασέ σε κενή εστία θα γράψει το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 66′ εξαιρετικός συνδυασμός ανάμεσα στον Γ.Αντωνακόπουλο και στον Σ.Αντωνακόπουλο όπου έκρυψαν κυριολεκτικά την μπάλα με τον τελευταίο να κάνει το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά και με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής ο Βιολιτζής θα κάνει το 0-2.

Στην συνέχεια η Αστραπή πίεσε όπως ήταν λογικό μήπως καταφέρει και μειώσει με το Σταροχώρι να βρίσκει πολλούς διαδρόμους στην αντεπίθεση αλλά δεν άλλαξε κάτι με το τελευταίο σφύριγμα του κ.Μιχαλόπουλου,που βρήκε τους “πράσινους” να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη όπου μπορεί να θεωρηθεί και νίκη ψυχολογίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις:

Αστραπή Ψαροφαΐου (Δημήτρης Ξηνταρόπουλος): Δαλαβούρας, Γκάντζος (46′ Χαραλάμπους), Πανούσης (76′ Παππάς) Γιώτης, Βερβέρογλου (89′ Κουνιώτης), Γιάννου (76′ Σπαθής), Πρίντεζης, Ανάγνου, Κουκής, Πάνας, Σαράφης (46′ Τσάμης).

Α.Ε. Σταροχωρίου (Θοδωρής Τσιάμης): Γκολώνης, Τσάκας (94′ Λιαπάτης), Κονταλής, Καρμοκόλιας, Γερ.Αντωνακόπουλος, Γεωργόπουλος, Βιολιτζής, Κουφός (69′ Δούβος), Γουρδούπης, Σ. Αντωνακόπουλος (90′ Κατσαΐτης), Γ.Αντωνακόπουλος).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς