Σε χαμηλές πτήσεις η Α.Ε. Λιμνοχωρίου

Φωτογραφία αρχείου

Στην προτελευταία θέση του πρώτου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας με 17 βαθμούς τερμάτισε η Α.Ε. Λιμνοχωρίου.

Η ομάδα της Δυτικής Αχαΐας κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα η ομάδα να βρεθεί σε αυτή τη θέση.

Αρχικά το καλοκαίρι στο τιμόνι της ομάδας βρέθηκε ο Ανδρέας Πετρόπουλος, αλλά για προσωπικούς λόγους αποχώρησε λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Την 2η αγωνιστική τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος αποχώρησε την 7η αγωνιστική.

Με αποτέλεσμα την 9η αγωνιστική τα ηνία να αναλάβει ο Γιάννης Ζερδεβάς μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος. Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν με 6 τέρματα ο έμπειρος επιθετικός Κώστας Κουκής (αποχώρησε τον Ιανουάριο) ενώ τον ακολούθησαν οι Λιβάνης (3), Ν. Μπεκίρης και Μπακούλιας (2) και Λιάκος,Χρυσανθόπουλος με ένα τέρμα αντίστοιχα.

Η ομάδα του κάμπου στο φετινό πρωτάθλημα είχε απολογισμό 4 νίκες 5 ισοπαλίες και 13 ήττες.

Εντός έδρας η ομάδα είχε απολογισμό 3-1-7 ενώ εκτός έδρας 1-4-6. Στο επιθετικό κομμάτι οι “πράσινοι” είχαν την χειρότερη επίθεση του ομίλου καθώς κατάφεραν να σημειώσουν μόλις 16 τέρματα ενώ κακή θεωρείται και η αμυντική γραμμή καθώς δέχτηκε 42 τέρματα.

Τέλος η καλύτερη στιγμή της ομάδας θεωρείται η εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Δόξα Χαλανδρίτσας με σκορ 2-1.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς