Σηκώνουν μανίκια για μεταγραφές στον Παναιγιάλειο

Η στελέχωση του «μελανόλευκου» ρόστερ και η μεταγραφική δραστηριότητα του συλλόγου, αποτέλεσε το βασικό θέμα του συμβουλίου της προσωρινής διοίκησης του Παναιγιαλείου. Παρουσία του νέου προπονητή της ομάδας, Φίλιππου Σχοινά, συζητήθηκε και καθορίστηκε ο σχεδιασμός ενίσχυσης της με γνώμονα τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας που θα μπορέσει να εκπροσωπήσει επάξια τον ιστορικό σύλλογο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μεταγραφικοί στόχοι, δεδομένα, «έπεσαν» στο τραπέζι με τη διοίκηση να αναλαμβάνει να ξεκινήσει κύκλο επαφών προκειμένου να αρχίσει να συμπληρώνετε το «παζλ» του μελανόλευκου ρόστερ. Από κει και πέρα, μετά από επιθυμία του Φίλιππου Σχοινά, αποφασίστηκε η προετοιμασία της Αιγιώτικης ομάδας να ξεκινήσει το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου, με το απαιτούμενο υλικό για το ποδοσφαιρικό τμήμα να έχει ήδη «κλείσει» μετά από συμφωνία της διοίκησης με χορηγό.

Παράλληλα, όμως, με την ενίσχυση της ομάδας συζητήθηκε και το μείζον θέμα της έναρξης λειτουργίας της «μελανόλευκης» ακαδημίας, το οποίο αποτελεί πρωτεύον θέμα για τους διοικούντες και άμεσος στόχος προς υλοποίηση.